To år senere er Bugatti La Voiture Noire klar til levering

Anonim

Tilsyneladende bedrager og beviser, at det er Bugatti La Voiture Noire vi mødtes for to år siden på biludstillingen i Genève.

Præsenteret ved det schweiziske arrangement som den dyreste bil nogensinde, var eksemplet, som vi endda har en video om på YouTube, ikke andet end en prototype.

Selvom dens former er identiske med formerne på det eneste producerede eksempel på La Voiture Noire, havde bilen, som besøgende på biludstillingen i Genève kunne se, kun en lille elektrisk motor i stedet for den 1500 hk 8.0 W16 quad-turbo. model deler med Chiron.

Bugatti La Voiture Noire

En (lang) proces

Før Bugatti La Voiture Noire var klar til at blive overdraget til sin ejer inkognito, skulle den således gennemgå en langvarig testproces, der var identisk med den, som andre forslag til Molsheim-mærket indsendes til.

For det første er alle nye komponenter blevet omhyggeligt testet, og de skal gennemgå en streng kvalitetskontrol. Det er trods alt, ifølge Bugatti, historiens dyreste (nye) bil.

Bugatti La Voiture Noire

Efter denne fase blev La Voiture Noire igen testet i simulatorer, vindtunneller og på bane. Om hele denne proces forklarede Pierre Rommelfanger, leder af Coachbuilding Projects hos Bugatti: "Selvom La Voiture Noire er en unik model, brugte vi to år på at bruge en testprototype til at udvikle og teste den inden for områder som dynamisk adfærd og sikkerhed, så at det kunne godkendes”.

Nu, to år efter dens åbenbaring og efter en lang drægtighedsperiode, er det eneste eksemplar af Bugatti La Voiture Noire klar til at blive leveret til sin ejer. Det er kun tilbage at se, om vi nogensinde møder den heldige mand, der købte den dyreste nye bil nogensinde: 11 millioner euro før skat.

Læs mere