Den unikke Lotus Evora 414E Hybrid er til salg, og den kan blive din

Anonim

På et tidspunkt, hvor Lotus og Williams er ved at starte et partnerskab, der, hvis alt går som de begge planlægger, vil give anledning til en "elektrificeret" hyperbil, som kunne betragtes som forgængeren til den, der blev opdaget til salg på et websted, der kun er dedikeret til markedsføring af Lotus-modeller. fremtidens model.

Bilen vi taler om er Lotus Evora 414E Hybrid , en prototype præsenteret på biludstillingen i Genève i 2010, hvormed det britiske mærke udforskede potentialet i hybridteknologi. Men som et hurtigt besøg på Lotus-webstedet beviser, nåede hybridversionen af Evora aldrig produktionsstadiet, hvilket gør denne prototype til en engangsmodel.

Nu, omkring ni år efter, at det blev gjort kendt, Evora 414E Hybrid er til salg på LotusForSale hjemmesiden. På trods af, at der er tale om en unik prototype, går bilen ifølge sælger videre og har VIN-nummeret og kan derfor indregistreres og køres på offentlig vej.

Lotus Evora 414E Hybrid
Her er den eneste prototype Lotus Evora 414E Hybrid i disse dage, der venter på en ny ejer.

Teknologien bag Evora 414E Hybrid

Giver liv til Evora 414E Hybrid to elmotorer med hver 207 hk (152 kW) og en lille 1,2 l, 48 hk benzinmotor som virker som en forlængelse af autonomi. Til at drive de elektriske motorer har Evora 414E Hybrid en 14,4 kWh batterikapacitet.

Abonner på vores Youtube-kanal

Lotus Evora 414E Hybrid

Æstetisk er Lotus Evora 414E Hybrid fuldstændig identisk med den "normale" Evora.

I 100% elektrisk tilstand, Lotus-prototypen har en autonomi på 56 km , er det med rækkeviddeforlængerens handling når den 482 km . Med hensyn til ydeevne tillader hybridsættet, at Evora 414E Hybrid opfylder 0 til 96 km/t på 4,4 sek. der er ingen data relateret til den maksimale hastighed.

Lotus Evora 414E Hybrid
Den, der køber Lotus Evora 414E Hybrid, vil også tage to ekstra strømmoduler og vil have adgang til teknisk support, hvis det er nødvendigt (vi ved bare ikke, hvem der vil give det).

Ifølge sælgeren, udviklingen af denne prototype det vil have kostet Lotus omkring 23 millioner pund (ca. 26 millioner euro) . Nu er denne unikke model til salg for 150.000 pund (ca. 172.000 euro), og vi kan ikke lade være med at tro, at der kunne være en hel del her.

Læs mere