750 hk og under 1100 kg. Den mest radikale kopi af Audi Sport Quattro nogensinde

Anonim

Produceret af den tyske forbereder LCE Performance, denne replika af det ikoniske Audi Sport Quattro det er højst sandsynligt den mest radikale af dem alle.

Hvis du ikke vidste det, er dette tyske firma dedikeret (blandt andre transformationer) til at producere replikaer af Audi Sport Quattro, som er opdelt i i alt seks varianter: Variant 1, 2 og 3, og også S1 E1 – Rallye-version, S1 E2 og S1 E2 Pikes Peak.

Den, vi taler om i dag, er "Variant 3", og det er måske en underdrivelse at sige, at det er et omfattende klip- og syarbejde. Hvis du ikke tror, så læs de næste linjer.

Audi Sport quattro replika

Meget kraft hentet fra en "ny" motor

Ligesom den originale Audi Sport Quattro har denne replika en femcylindret in-line, der i denne Variant 3 yder hele 750 hk (kraften starter ved 220 hk), mere jævnt end "monstrene" i gruppe B.

Det vil ikke være en overdrivelse at sige, at denne motor er en af de mest interessante komponenter i denne succesrige kopi. Vi bruger adjektivet ejendommeligt, fordi det er resultatet af sammenføjningen af en række komponenter, der ved første øjekast ikke har noget med hinanden at gøre.

Abonner på vores nyhedsbrev

Blokken er en 2,5 l TDI - ja, Diesel - med fem cylindre fra en Audi A6 TDI og krumtapakslen kommer fra den sydafrikanske version af Volkswagen T4 (Transporteren) med dieselmotor, fem cylindre, selvfølgelig. Motorhovedet kommer derimod fra en Audi S2.

Hertil kommer smedede stempler og en KKK K27 turbolader. De 750 hk kraft (som afhængigt af andre ændringer kan gå op til 1000 hk) sendes til alle fire hjul gennem en manuel gearkasse med seks forhold.

"Klip og sy"

Med en totalvægt på omkring 1100 kg er karrosseriet på denne Audi Sport Quattro ret tro mod originalen. Til det var et omhyggeligt og vanskeligt arbejde med at "klippe og sy" nødvendigt.

Karrosseriet er en halv Audi 80 (op til B-stolpen) og en halv Audi Quattro (fra B-stolpen til bagenden). Bagklappen er lavet af glasfiber forstærket med polyesterharpiks, mens stænkskærme, sidepaneler, tag, kaleche og for- og bag "forklæder" er produceret af det schweiziske firma "Seger and Hoffmann".

Udstyret i denne "Variant 3" med et kulfiberkarosserisæt, har denne kopi af Audi Sport Quattro også Recaro-sæder, BBS-hjul, et specialfremstillet 89,9 mm udstødningssystem, et Brembo-bremsesystem, som fortil inkluderer 365 mm bremseskiver til Porsche 911 GT3 RS (996). Chassiset er også specialfremstillet af KW.

Alt dette bidrager til, at denne «Audi Sport Quattro» kan nå 0 til 100 km/t på cirka 3,5 s og nå en maksimal hastighed på 280 km/t, alt sammen i en model, der er certificeret af TÜV, og som kan bruges på offentlig vej .

Hvad angår prisen, afslører LCE Performance det ikke, men vi ved, at den mest overkommelige version af denne replika starter ved 90 tusinde euro. Denne variant 3 burde være meget mere.

Læs mere