Toyota GR Yaris Portuguese laver "mørkt liv" for alle på Nürburgring

Anonim

Vi kender dit navn, vi kender din bil og lidt andet. Han kunne bare være endnu en ejer af en Toyota GR Yaris, men det er han ikke. Miguel Almeida er en portugiser, der (tilsyneladende) godt kan lide at tage til Nürburgring Nordschleife i sin fritid for at stille "spørgsmål" til andre bilister.

Ved rattet af en lille - men dæmonisk! — Toyota GR Yaris, som vi kender så godt, Miguel Almeida har ingen problemer med at måle kræfter med kraftfulde sportsvogne og overlegen status. BMW M2 Competition og Porsche 911 R var blot nogle af de sportsvogne, som Toyota GR Yaris med en «portugisisk accent» allerede har målt kræfter med.

Der er intet overraskende ved listen over ændringer - bare sund fornuft. Under hensyntagen til den ekstreme brug af GR Yaris i "Green Inferno", blev bremsesystemet revideret for at bekæmpe træthed: stålnetrør og en bremseolie med større modstandsdygtighed over for varme.

Det sprog, der bruges, er nogle gange "farverigt", men... hvem der aldrig har gjort det på et kredsløb, lad ham kaste den første plejlstang - her på Razão Automóvel er vi i denne henseende ikke et eksempel.

I praksis ved vi mere om Toyota GR Yaris end om denne YouTuber, der jævnligt har frekventeret "verdens største reserve af stærke følelser" (alias Nürburgring Nordschleife).

Hjælp os med at finde ud af, hvem der er Miguel Almeida fra kanalen af YouTube GreatMotors

Læs mere