Razão Automóvel og det portugisiske sprogs verdensdag

Anonim

Portugal er lille. Det portugisiske sprog er en begrænsning. Med din kvalitet bør du prøve at lave indhold på engelsk. Tre sætninger, som vi konstant hører i løbet af disse næsten otte år med Reason Automobile.

Otte år senere, med en overvældende tilstedeværelse på nutidens vigtigste platforme, gentager vi det, vi altid har forsvaret:

Portugal er på størrelse med vores ambition. Det er kæmpe.

Med et stadigt voksende team - og som tårner sig op i lyset af en sundhedskrise, som alle forsøger at vælte gennem deres lillehed - har vi vist, at det er muligt i et land som Portugal at finde bæredygtighed, kvalitet, mangfoldighed og en vision for fremtiden i et specialiseret miljø som vores.

Af alle disse grunde blev det for os aldrig set som en risiko at producere indhold på «Camões-sproget», det blev altid set som en mulighed.

Abonner på vores nyhedsbrev

I en verden, hvor sproget ikke længere er en barriere, og hvor adgangen til information for det meste er gratis og mere diversificeret end nogensinde, er vores største strid ikke på sprogområdet, men på tvistområdet over tid.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

En tid og opmærksomhed, der givet mangfoldigheden af det eksisterende tilbud — sociale netværk, tv, biograf, serier, streamingplatforme osv. — det er kun muligt at fange med et kompromisløst engagement i kvaliteten og relevansen af vores indhold.

Vores konkurrence er global og kender ingen barrierer. Ligesom vores læseres opmærksomhed.

Det er derfor, at hvert minut, som vores læsere bruger, når de ser eller deler vores indhold, er den højeste kompliment, de kan give til vores arbejde. Og som vi tror, flere og flere mennesker, der vælger indholdet af Razão Automóvel dagligt.

Tak til jer alle sammen!

Læs mere