Sikke en uge... Bilerne bestemmer, hvor hurtigt vi kører, og vi har C1'eren ved at køre

Anonim

Efter (meget) lang ventetid er det ved at gå C1 Learn & Drive Trophy og vores maskine er praktisk talt klar til at angribe Braga-banens kurver og lige linjer næste søndag, den 7. april.

Men mens vi i denne uge var ved at afslutte forberedelserne til, at vores lille Citroën C1 skulle være så hurtig som muligt i de test, den vil stå over for, var det ikke overraskende, at vi stødte på endnu et "angreb" fra Europa-Kommissionen på bilen (og i denne sag især til hastighed) i navnet på en påstået øget trafiksikkerhed.

Tanken er at påtvinge tilstedeværelsen af 11 nye sikkerhedssystemer i de biler, vi kører fra 2022. Blandt disse er det mest kontroversielle Smart Speed Assistent som automatisk skal kunne begrænse køretøjets hastighed. Det er tilbage at se, om vi kan slå den fra, eller om vi skal have en babysitter.

Citroën C1 Trophy

Apropos fremtiden, så var det Smart, som takket være et joint-venture mellem Daimler og Geely ikke blot vil fortsætte med at eksistere, men vil vinde modeller. Samtidig meddelte Mercedes-Benz, at de vil producere en elektrisk kompakt på fabrikker, der er efterladt tomme efter Smarts flytning til Kina.

Men hvis Smarts fremtid ser ud til at være sikret efter ankomsten af en "fælles vagt", kan det samme ikke siges om baghjulstrukne fans. Det er bare, at denne uge bragte bekræftelse på, hvad vi alle ventede på, den nye BMW 1-serie vil ikke kun skifte til forhjulstræk, den vil opgive sekscylindrede motorer, vedtage mere "konventionelle" løsninger.

SEAT har allerede besluttet at afsløre sine planer for de kommende år. Mellem SEAT og CUPRA vil der således blive afsløret seks nye elektrificerede modeller (plug-in hybrider og 100 % elektriske), som alle forventes at ankomme i 2021. Samtidig er der en mini-MEB, høflighed af fælles arbejde mellem SEAT og Volkswagen.

Men for nu, nok at tale om fremtiden, og lad os rejse til fortiden. Efter at have talt med Christian von Koenigsegg for et par uger siden, fandt vi ud af, at hans første bil var en Mazda MX-5. Og som man siger, at der ikke er nogen kærlighed som den første, er faderen til modeller som Agera RS eller Jesko nu genforenet med sin MX-5.

Om nutiden bragte dette os nyheder om Teslas salg i Europa i februar. I den første fulde salgsmåned steg Model 3 ikke kun til førstepladsen i salg blandt elektriske modeller på det gamle kontinent, men formåede også at føre salget blandt premium sedanerne i D-segmentet!

Tests, tests overalt

Men fordi alt ikke er nyheder, har vi den seneste uge kørt flere biler, alt sammen for at du kan læse de mest forskelligartede tests og tests på vores hjemmeside. Fernando Gomes giver dig sin dom over den lille Jeep Renegade og den "almægtige" Audi A6, en bil, der føles lige så komfortabel på en Autobahn som en tysker ved Oktoberfesten.

Audi A6 40 TDI

Apropos Tyskland, Guilherme Costa kørte en autentisk gul raket fra det land og skrev ikke kun en artikel, men også en video, hvor han giver dig alle detaljerne om Mercedes-AMG A 35 4MATIC, den billigste AMG, du kan købe.

Nu tog Diogo Teixeira til Frankrig for at teste den nye "whooping" DS, 3 Crossback, og i en anden video fortæller han dig alt, hvad du skal vide om den nye SUV fra det franske premiummærke. Hvad mig angår, kørte jeg en Mazda CX-3 SKYACTIV-D for at prøve at forstå, hvor meget Diesel er lige så slemt, som de "maler" den, og hvordan det gik med denne nye motors ægteskab med den japanske SUV.

Som du kan se, var det en travl uge, og sandheden er, at den, vi starter nu, lover ikke at blive overgået, så du ved, den fortsætter på den side med at følge med i de seneste innovationer i bilverdenen.

Læs mere