Nissan tester Vehicle-to-Grid (V2G) teknologi i et pionerprojekt på Azorerne

Anonim

For at teste Vehicle-to-Grid (V2G) teknologien i en reel situation, deltager Nissan i et pilotprojekt ledet af Galp med en flåde på ti Nissan Leaf og e-NV200 fra Elektricitet på Azorerne (EDA).

Udviklet i samarbejde med Galp, Electricity of the Azores (EDA), Nuvve, MagnumCap, DGEG, Regional Directorate of Energy of the Azores og ERSE, er dette projekt i gang på øen São Miguel det første, der finder sted i Portugal med en skala på europæisk niveau.

I gang siden april har dette projekt allerede gjort det muligt at indsprøjte cirka 13,4 MWh i elnettet, svarende til det gennemsnitlige forbrug på 15 boliger pr.

Nissan V2G projekt

Vehicle-to-Grid (V2G) teknologi

Hvis du ikke vidste det, gør Vehicle-to-Grid (V2G) teknologien det muligt for en elbil at oplade sit batteri eller alternativt at levere energi til elnettet.

Abonner på vores nyhedsbrev

Ifølge Nissan vil denne teknologi give elbilbrugere adgang til besparelser på deres energiregning og indtægter forbundet med levering af tjenester til elnettet.

På denne måde bliver de ikke kun brugere, men også aktive aktører i leveringen af hjælpetjenester til elsystemet.

Nissan V2G projekt

Med dette pilotprojekt bidrager Nissan også til skabelsen af en juridisk ramme med henblik på at gå fra pilotfasen til markedsfasen.

På den måde forventes det, at nye forretningsmodeller og nye tilgange til elmarkedet vil opstå.

Læs mere