Dette er de 5 mest sete videoer fra vores YouTube-kanal.

Anonim

Sidste weekend, vores YouTube-kanal nået endnu et mål: vi nåede 50.000 abonnenter.

Det var med en video om det ikoniske Nissan Skyline GT-R (R34) – en special, der på 3 dage fik mere end 85.000 visninger! – at vi markerede dette øjeblik på kanalen, men det var takket være dig, at vi nåede dette mål..

Som en fest, bringer vi dig i dag 5 videoer fra vores kanal med over 100.000 visninger.

05. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. 510 hk ren italiensk race!

Filmet for et år siden, denne test til Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio blev offentliggjort den dag, hvor det italienske mærke fejrede 108 års historie.

04. Peugeot 508 SW 2019. DEN KOMPLETTE TEST!

Filmet som en del af den internationale præsentation af denne model i Portugal, er denne test af Peugeot 508 SW fortsat en af favoritterne. Ved alt om denne varevogn i vores fulde test.

03. Ny Suzuki Jimny SZ5 (2019). Er det stadig en ren og hård?

En af de sjoveste videoer på vores kanal er testen af den nye Suzuki Jimny SZ5 – den lille jeep, som alle er blevet forelsket i. Læs også vores første kontakt med Suzuki Jimny i Spanien.

02. Volkswagen Polo GTI (200 hk). Er den BEDRE end GOLF GTI?

Med næsten 140.000 visninger fortsætter Volkswagen Polo GTI-prøven med at vække interesse på YouTube. Er den bedre end Golf GTI? Se videoen for vores mening.

01. DET DYRESTE NOGENSINDE, og der er kun DENNE! Bugatti La Voiture Noire

Vores video om Bugatti La Voiture Noire på biludstillingen i Genève i 2019 er det et seerfænomen af to store grunde: det er den dyreste nye bil nogensinde, og på et tidspunkt troede man, at Cristiano Ronaldo havde købt den.

med næsten 170 tusind visninger , dette er den mest sete video nogensinde på vores kanal!

Ekstra: Adamastor P003RL. Den PORTUGISISKE sportsvogn

Dette eksklusive om den portugisiske sportsvogn Adamastor P003RL lige nået 100.000 visninger! Optaget på Vasco Sameiro Circuit i Braga og med Diogo Teixeira ved rattet, efterlod testen af denne lovlige vejprototype ingen ligeglade.

Mange tak til alle, der følger os på YouTube og ser vores videoer!

Hvis du endnu ikke er en del af dette fællesskab, abonner på vores kanal her.

Læs mere