i20 N. Hyundais junior hot hatch "leger" allerede i sneen

Anonim

det nye og forventede Hyundai i20 N , det sydkoreanske mærkes reaktion på modeller som Ford Fiesta ST, kan ses under vintertestene.

Hyundai udgav en række billeder og videoer af fremtidens i20 N i de hvidbelagte landskaber i Arjeplog, Sverige, hvor vi kan se mærkets WRC-kører, Thierry Neuville, ved betjeningen af den fremtidige hot hatch... junior.

Ikke alene var han i stand til at prøve den nye model i sneen, Neuville var i stand til at køre sin Hyundai i20 WRC i disse iskolde, idylliske omgivelser, samt Hyundai RM19, prototypen til, hvad der forventes at blive en sporty fremtid med mellemmotor baghjulstræk — og vi havde også mulighed for at udføre det...

Fra hvad vi kan se, afslører Hyundais N-afdeling, ledet af Albert Biermann, kun sundhed i betragtning af projekterne i dens portefølje - også lovet er en Kauai N, der, det ser ud til, vil være i stand til at bruge i30 N's filmiske kæde.

Abonner på vores nyhedsbrev

Vender vi tilbage til i20 N, på trods af de officielle frigivne billeder, afslører disse ikke meget, og Hyundai kom heller ikke frem med nogen specifikationer. Testprototypen er camoufleret, og vi kan kun se de større hjul, samt bremseskiver med større diameter.

Hyundai i20 N

Rygter peger på en kompakt hot hatch, en direkte rival til den førnævnte Ford Fiesta ST, med en anslået effekt på omkring 200 hk. Disse kunne muligvis tages fra den nye 1,5 T-GDI, som vi lærte at kende med omstylingen af i30.

De sidste ord er fra Thierry Neuville om den nye maskine:

Meget interessant bil. Meget præcis. Meget let at styre. Motoren går godt rundt, og støjen er også meget interessant. Jeg ser frem til at have denne til at køre dig i WRC!

Hyundai i20 N

Razão Automóvels team vil fortsætte online, 24 timer i døgnet, under COVID-19-udbruddet. Følg anbefalingerne fra Generaldirektoratet for Sundhed, undgå unødvendige rejser. Sammen vil vi være i stand til at overvinde denne svære fase.

Læs mere