Genève-sportsvognen 2019: syv storslåede, som du kan opdage

Anonim

Hvis der er én ting, som Genève ikke har manglet, er det mangfoldighed. Fra elektriske modeller, futuristiske prototyper, luksuriøse og unikke modeller til to af de vigtigste konkurrenter i B-segmentet — Clio og 208 — kunne vi se lidt af hvert i dette års udgave af det schweiziske show, inklusive sport. Sportsvognen i Genève 2019 de kunne heller ikke være mere forskellige.

Så mellem elektriske eller delvist elektrificerede forslag og andre stolte trofaste over for forbrændingsmotorer var der lidt af hvert.

Fra de sædvanlige mistænkte, såsom Ferrari, Lamborghini eller Aston Martin, til de (endnu) mere eksotiske Koenigsegg eller Bugatti, eller endda nye forslag, såsom Pininfarina Battista, var der ingen mangel på interesse for performance-fans.

De var ikke de eneste. I denne liste har vi samlet syv mere, som på den ene eller anden måde skilte sig ud og er storslåede, hver på sin måde. Disse er de... "7 storslåede"...

Morgan Plus Six

Morgans er som et klassisk faktum. De er ikke den nyeste mode (faktisk kan de ofte se gammeldags ud), men i sidste ende, når vi bærer (eller kører) en, ender vi altid med at skille os ud. Bevis på dette er det nye Plus seks afsløret i Genève, at... ser det samme ud som ovenfor!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Morgan Plus Six

Ifølge det britiske firma, kendt for at bruge træ i konstruktionen af sit chassis, viser forskellene mellem den nye model og dens forgænger sig under karrosseriet. Plus Six (hvoraf 300 vil blive produceret om året) bruger Morgans CX-Generation platform, der består af aluminium og... trædele, hvilket gjorde det muligt at skære 100 kg til vægten af sin forgænger.

Morgan Plus Six

Med bare 1075 kg , Plus Six bruger den samme 3,0 l række sekscylindrede BMW turbomotor, som bruges af Z4 og... Supra (B58). I Morgans tilfælde tilbyder motoren 340 hk og 500 Nm drejningsmoment overføres til baghjulene af en otte-trins ZF-automatgearkasse, der tillader Plus Six at accelerere fra 0 til 100 km/t på 4,2 s og nå 267 km/t.

Morgan Plus Six

RUF CTR-jubilæum

For fans af tidligere tiders modeller var et andet af de forslag, der tiltrak sig mest opmærksomhed i Genève, RUF CTR-jubilæum . Den blev vist i 2017 på den schweiziske udstilling som en prototype, og i år er den allerede dukket op som en produktionsmodel.

RUF CTR-jubilæum

Skabt til at fejre byggefirmaets 80 års jubilæum og stærkt inspireret af den mytiske CTR "Yellow Bird", er lighederne mellem CTR Anniversary og 1980'er modellen rent visuelle. Den er for det meste lavet af kulfiber, vejer kun 1200 kg og er baseret på det første chassis udviklet fra bunden af RUF.

Abonner på vores Youtube-kanal

RUF CTR-jubilæum

Udstyret med en 3,6 l biturbo flat-seks kan CTR Anniversary prale med ca. 710 hk . Meget lig 2017-prototypen, vil CTR-jubilæet sandsynligvis have identiske præstationsniveauer som prototypen. Hvis det er tilfældet, den maksimale hastighed skal være omkring 360 km/t, og 0 til 100 km/t er opfyldt på mindre end 3,5 s.

Ginetta Akula

Et andet historisk navn blandt producenter dedikeret til sportsvogne, Ginetta dukkede op i Genève med en gammeldags model med hensyn til motorisering. Ser man bort fra elektrificeringsfadæsen, tyr den (meget) aggressive Akula til en V8 med 6,0 l "matchet" med en sekstrins sekventiel gearkasse af mærket og tilbyder omkring 600 hk og 705 Nm drejningsmoment.

Ginetta Akula

Med karrosseripaneler og endda chassiset produceret i kulfiber, anklager Ginetta Akula kun 1150 kg på skalaen, dette på trods af at den er den største Ginetta nogensinde (af landevejsmodellerne). Aerodynamikken blev perfektioneret i Williams Wind Tunnel, hvilket udmønter sig i en downforce på 161 km/t i området 376 kg.

Ginetta Akula

Med produktionen planlagt til at starte i slutningen af året og de første leverancer i januar 2020, forventes Ginettaen at koste fra 283 333 pund (ca. 330 623 euro) eksklusiv afgifter. For nu, mærket har allerede modtaget 14 ordrer , med kun planer om at producere 20 i det første år af kommercialisering.

Lexus RC F Track Edition

RC F Track Edition blev afsløret på Detroit Motor Show og fik sin første europæiske optræden i Genève. På trods af det stærke engagement i hybridiseringen af sit sortiment, har Lexus stadig i sit katalog en RC F med en kraftfuld V8 og 5,0 l atmosfærisk i stand til at levere omkring 464 hk og 520 Nm drejningsmoment . Tilføjer vi en slankekur til det, har vi RC F track Edition.

Lexus RC F Track Edition

RC F Track Edition er skabt til at konkurrere med BMW M4 CS og har aerodynamiske forbedringer, flere kulfiberkomponenter (Lexcus hævder, at RC F Track Edition vejer 70 til 80 kg mindre end RC F), keramiske skiver fra Brembo og 19" hjul fra BBS.

Lexus RC F Track Edition

Puritalia Berlinetta

I Genève besluttede Puritalia at afsløre sin seneste model, Berlinetta. Udstyret med et plug-in hybrid system (ikke kun hybrid, som man troede), Berlinetta kombinerer en 5,0 l V8, 750 hk motor med en elmotor monteret på bagakslen med den kombinerede effekt fastsat til 978 hk og drejningsmoment på 1248 Nm.

Puritalia Berlinetta

Kombineret med plug-in hybrid-systemet kommer en syvtrins halvautomatisk gearkasse. Ydeevnemæssigt når Berlinetta 0 til 100 km/t på 2,7 s og når 335 km/t. Autonomi i 100 % elektrisk tilstand er 20 km.

Puritalia Berlinetta

Føreren kan vælge mellem tre køretilstande: Sport. Corsa og e-Power. Med produktionen begrænset til kun 150 enheder, vil Puritalia Berlinetta kun blive solgt til udvalgte kunder, startende ved €553.350.

Puritalia Berlinetta

Rimac C_Two

Rimac C_Two blev introduceret for omkring et år siden på biludstillingen i Genève, og dukkede op igen i år på den schweiziske biludstilling, men den eneste nyhed i den elektriske hypersport på biludstillingen i Genève 2019 var... et nyt lakarbejde.

Rimac C_Two

Præsenteret i iøjnefaldende "Artic White" hvide og blålige kulfiberdetaljer, var C_Two's tur til Genève Rimacs måde at minde os om, at alt går efter planen. Mekanisk har den stadig fire elmotorer med en samlet effekt på 1914 hk og et drejningsmoment på 2300 Nm.

Dette giver dig mulighed for at gennemføre 0 til 100 km/t på 1,85 sek. og 0 til 300 km/t på 11,8 sek. Takket være en batterikapacitet på 120 kWh tilbyder Rimac C_Two 550 km autonomi (allerede ifølge WLTP).

Hans køregruppe endte også med at finde en plads på Pininfarina Battista, også præsenteret i den schweiziske salon.

Rimac C_Two

Sanger DLS

For fans af restomod (omend på en ekstrem måde, givet projektets omfang) er det største højdepunkt navnet på Sanger DLS (Dynamics and Lightweighting Study), som efter allerede at have gjort sig kendt på Goodwood Festival of Speed, dukkede op igen på europæisk grund, denne gang på Geneve Motor Show 2019.

Sanger DLS

Singer DLS har ABS, stabilitetskontrol og en herlig atmosfærisk flad-seks luftkølet udviklet af Williams (som havde den mytiske Hans Mezger som konsulent) og som opkræver ca. 500 hk ved 9000 o/min.

Sanger DLS

Læs mere