CUPRA Ateca Special Edition bringer en ny udstødning og nye æstetiske detaljer

Anonim

Et år efter at være blevet præsenteret på Geneve Motor Show, den CUPRA Atheque lærte en ny specialserie at kende i årets udgave af det schweiziske arrangement. Udpeget Ateca Special Edition denne specielle serie er fyldt med detaljer, der forstærker den sporty karakter af det spanske mærkes SUV.

Ateca Special Edition har unikke 20” kobberdesignhjul, Brembo-bremser som standard, kobberbelagte kulfiberelementer (på spejle og hækspoiler) og en eksklusiv Akrapovic-udstødning, der udover at fjerne 7 kg ballast tilbyder en sportsligere lyd.

Indvendigt er forskellen sikret af den eksklusive Blue Petrol Alcantara nuance (der dækker for- og bagsæder og dørpaneler), påføringen af sorte lister omkring luftdyserne og midterkonsollen og fiberoverfladerne kulkobber på instrumentpanelet og næste til klimastyringen.

CUPRA Ateca Special Edition

Har allerede ankomstdato

Under motorhjelmen på Ateca Special Edition 2.0 TSI 300 hk og 400 Nm drejningsmoment der kommer koblet til en DSG syv-trins gearkasse og 4Drive firehjulstræk. Apropos præstationer, så når CUPRA SUV'en en maksimal hastighed på 247 km/t og når 0 til 100 km/t på kun 5,2 s.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

CUPRA Ateca Special Edition

Med CUPRA Ateca Special Edition har vi taget personalisering til et andet niveau gennem håndlavede finish

Antonino Labate, direktør for strategi, forretning, udvikling og drift hos CUPRA

Kan bestilles fra slutningen af året, priserne for CUPRA Ateca Special Edition er endnu ikke offentliggjort.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere