Kold start. Bugatti lancerer Chiron Pur Sport i form af en... Gillette!

Anonim

Eksklusivt design, aluminium og titanium krop og en maling i samme blå nuance — Agile Blue — som Chiron Pur Sport. Her er beskrivelsen af det nye produkt fra Bugatti, som ikke er en bil, men en... barbermaskine.

Ja det er rigtigt. Mærket med base i Molsheim i franske Alsace sluttede sig til Gillette og skabte en barbermaskine inspireret af dens biler, specifikt Pur Sport.

Kendt som GilletteLabs — Bugatti Special Edition Heated Razor (ja, navnet er enormt...), denne barbermaskine har nogle ejendommeligheder, såsom håndtaget, som er lavet af en zinklegering og har små mængder aluminium og titanium.

GiletteLabs Bugatti

Ved siden af de fem klinger er en stang i rustfrit stål, der varmes op ved et tryk på en knap, hvor den genererede varme hjælper med at "glide" maskinen hen over ansigtet.

Den har ganske vist ikke en otte-liters quad-turbo W16-motor til at muntre den op, men det betyder ikke, at denne barbermaskine lover at være billig.

GiletteLabs Bugatti

Prisen er endnu ikke afsløret, men modellen, der fungerer som base, uden Bugatti-finishen, er til salg for 199 euro på det portugisiske marked, så den bliver endnu dyrere.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du nipper til din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere