Citroën E-Mehari klædte sig ud til biludstillingen i Genève

Anonim

Citroën E-Mehari fra Courrèges, præsenteret i Genève, er en stilistisk fortolkning af produktionsmodellen.

Den nye produktion E-Mehari er et snuptag til den originale Méhari, en ikonisk Citroën-model, der blev lanceret i 1968, og søger således at bevare en stærk forbindelse til mærkets historie. I Genève var der en stilistisk fortolkning af det franske haute couture-mærke Courrèges.

I denne version blev den elektriske model i kontrast til sit udtryksfulde design malet hvid med orange accenter, hvilket gør den til et "sjovt, moderne og miljøvenligt" køretøj. Selvom den bibeholder cabriolet-arkitekturen, fik den "frie elektron" - som den blev døbt af mærket - et aftageligt akryltag, redesignet rat og læderbeklædning på interiøret.

Citroën E-Mehari (11)

Citroën E-Mehari klædte sig ud til biludstillingen i Genève 6631_2

RELATERET: Ledsager Geneve Motor Show med Ledger Automobile

Udover den avantgardistiske stil, motormæssigt, har E-Mehari også blikket rettet mod fremtiden. Citroën E-Mehari anvender en 100 % elektrisk motor på 67 hk, drevet af LMP (metallisk polymer) batterier på 30 kWh, som tillader en autonomi på 200 km i bycykler.

Ifølge det franske mærke når Citroën E-Mehari en hastighed på over 110 km/t. Produktionsstarten af den franske model er planlagt til dette efterår, mens priserne for markedet endnu ikke er offentliggjort.

Citroën E-Mehari (3)
Citroën E-Mehari klædte sig ud til biludstillingen i Genève 6631_4

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere