Går længere end Smart. Renault afslører Twingo Electric

Anonim

Efter tre generationer og tæt på fire millioner solgte enheder genopfandt Twingo sig selv og modtog en 100% elektrisk version. Udpeget Renault Twingo Z.E. , vil den franske byboer give sig til kende på biludstillingen i Genève.

Æstetisk set er Twingo Z.E. lidt har ændret sig i forhold til forbrændingsmotorversioner. De få forskelle består af detaljer som "Z.E. Electric” bagpå og på B-stolpen eller den blå beklædning, der fremhæver hjulenes midte.

Indvendigt er højdepunktet den 7” touchskærm med Renault Easy Link-systemet, der giver adgang til tilsluttede Renault Easy Connect-tjenester. Med hensyn til boligarealet forblev det det samme, og selv bagagerummet beholdt sin kapacitet: 240 liter.

Renault Twingo Z.E.

Numrene på Twingo Z.E.

Selvom Smart- og Twingo-modellerne indtil nu har delt alt fra platform til mekaniske løsninger, er tiden kommet til at elektrificere Twingo, Renault har holdt det bedste for sig selv.

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi taler selvfølgelig om batterier. I modsætning til hvad der sker med dens "fætre", Smart EQ fortwo og forfour, er Twingo Z.E. bruger ikke Smartens 17,6 kWh batterier, men et sæt med 22 kWh af vandkølet kapacitet (den første for Renault).

Renault Twingo Z.E.

Twingo Z.E. det vil være den første elektriske Renault med væskekølede batterier.

Med hensyn til autonomi, ifølge Renault Twingo Z.E. den er i stand til at tilbagelægge op til 250 km på en bybane og 180 km på en blandet rundstrækning , dette allerede ifølge WLTP-cyklussen. For at hjælpe med at øge den er der en "B-tilstand", hvor føreren vælger mellem tre niveauer af regenerativ bremsning.

Renault Twingo Z.E.

Når det er tid til at genoplade batterierne, med en 22 kW hurtigoplader, har de kun brug for en time og tre minutter til at genoplades. I en 7,4 kW Wallbox går denne tid op til fire timer, i en 3,7 kW wallbox til otte timer og i en 2,4 kW boligudtag er den fastsat til omkring 13 timer.

Hvad angår motoren, er Renault Twingo Z.E. vedtaget en motorisering, der stammer direkte fra den, der blev brugt af Zoe (den eneste forskel er rotordimensionen). I dette tilfælde er effekten på 82 hk og 160 Nm (samme værdier som dem, der oplades af Smart) i stedet for de 109 hk og 136 hk Zoe har.

Renault Twingo Z.E.

Hvornår kommer den og hvor meget koster den?

Renault Twingo Z.E. er planlagt til sin debut på Geneve Motor Show. forventes at nå de europæiske markeder inden udgangen af året.

Renault Twingo Z.E.

Med hensyn til priser, på trods af at det franske mærke ikke har fremført nogen værdier, sagde vores kolleger hos Automotive News Europe, at de i en samtale med Renault-chefer sagde, at Twingo Z.E. det vil være billigere end Smart EQ forfour.

Læs mere