Lexus UX. Dette er den første Lexus kompakte crossover

Anonim

DET Lexus UX det er Lexus' første kompakte crossover, og vi så den ved dens offentlige debut i Genève. Det skiller sig ud for sin karakteristiske stil, hvor mærket refererer til potentielle ejere som "urban explorers".

Hvis vi forrest finder en ny fortolkning af det dominerende "Spindle Grille", er bagenden præget af en tynd lysende bjælke bestående af 120 LED'er, der tilspidser mod midten, og måler kun tre millimeter i højden på det smalleste sted.

Lexus UX kan komme udstyret med 18-tommer og 19-tommer hjul, som også debuterer med et nyt aerodynamisk design, der tillader luftstrøm mod bremserne, men samtidig er i stand til at reducere aerodynamisk friktion — det handler om fælgens design. arme, omhyggeligt modelleret på en computer og testet i vindtunnelen.

Lexus UX

Ny platform debut

Den nye platform, som hedder GA-C, er debuteret af Lexus UX, som ifølge mærket garanterer høj strukturel stivhed og det laveste tyngdepunkt i segmentet. Udover platformen mærkes Lexus' krig mod vægten i brugen af aluminium til døre, skærme og motorhjelm.

Lexus UX affjedringen består af et MacPherson-layout foran, mens vi bagtil finder et layout med overlappende dobbelte bærearme, løsninger, der ifølge mærket tillader komfort og skarp dynamisk respons.

Dimensionerne på den nye crossover placerer den i midten af segmentet: 4.495 m lang, 1.520 m høj, 1.840 m bred og 2.640 m akselafstand.

interiør

Lexus lover gode sigtbarhedsindekser for UX, hvor instrumentpanelet indtager en lav position, og A-stolperne er smalle. Som sædvanligt kan du forvente en høj kvalitet af indretning og materialevalg. Læderbeklædningerne skiller sig ud, med polstring inspireret af sashiko, en traditionel japansk teknik også brugt i uniformer til judo og kendo.

Lexus UX

Lexus UX interiør

Vi har crossoveren med det laveste tyngdepunkt i segmentet. (...) Vi var bekymrede over materialerne og følelsen af alle komponenterne (indvendigt). Vi debuterer et nyt wa shi-materiale, (som afslører) en unik æstetisk reference til et typisk japansk papir.

Chika Kako, Lexus UX Engineering Director
Vores Guilherme Costa med Chika Kako, Lexus UX Engineering Director
Vores Guilherme Costa med Chika Kako, Lexus UX Engineering Director

4. generations hybridsystem

Lexus UX vil i øjeblikket være tilgængelig med to motorer. DET UX 200 , udstyret med en ny 2,0 liters benzinmotor med høj termisk effektivitet — 40 % ifølge Lexus — kombineret med en ny CVT kaldet Direct Shift-CVT.

Højdepunktet går dog til debuten af fjerde generation af det selvopladelige hybridsystem i UX 250h , med 178 hk, og fås med forhjulstræk eller firehjulstræk (E-Four). Det nye hybridsystem er mere kompakt og lettere end sine forgængere. Alt sammen drevet af en ny NiMH (Nikkel Metal Hydride) batteripakke, som har ny konstruktion og et mere kompakt kølesystem placeret under bagsædet.

UX 250h E-Four sikrer trækkraft på begge drivaksler gennem en elektrisk motor placeret på bagakslen, hvor kraftfordelingen over de to aksler styres automatisk.

Lexus UX

Teknologien øgede sikkerheden

Lexus UX er udstyret med den nyeste version af Lexus Safety System +, som blandt andet inkluderer pre-crash system, fodgænger- og cyklistregistrering. Inden for førerassistenter er der Lexus Co Drive-pakken, der integrerer fra adaptiv fartpilot til adaptiv fjernlys.

Lexus UX

Lexus UX

Abonner på vores YouTube-kanal , og følg videoerne med nyhederne og det bedste fra Geneve Motor Show 2018.

Læs mere