Født. Produktionen af CUPRAs første elbil er allerede begyndt

Anonim

Efter at have annonceret på dette års biludstilling i München, at det har til hensigt at blive et 100 % elektrisk mærke i 2030, har CUPRA startet produktionen af den første model i denne offensiv: CUPRA Født.

Baseret på MEB-platformen (den samme som Volkswagen ID.3, ID.4 og Skoda Enyaq iV), ses den nye CUPRA Born som det ideelle "våben" til mærkets internationale ekspansion, hvilket gør det muligt at nå nye internationale markeder, især flere lande elektrificeret.

Med lanceringen af Born planlagt til november, vil det falde sammen med implementeringen af en ny distributionsstrategi, med mulighed for at kontrahere CUPRA Born under en abonnementsmodel.

CUPRA Født

Lær i Zwickau at ansøge i Martorell

Produceret i Zwickau, (Tyskland), vil CUPRA Born have "firmaet" på samlebåndet af modeller som Volkswagen ID.3 og ID.4 og Audi Q4 e-tron og Q4 Sportback e-tron.

Med hensyn til produktionen af den nye model på denne fabrik sagde CUPRAs administrerende direktør Wayne Griffiths: "At producere vores første 100 % elektriske model på Europas største elbilfabrik vil give værdifuld læring, når vi søger at bygge elektriske køretøjer i Martorell fra 2025".

Hvad angår målene for Martorell-fabrikken, var Griffiths ambitiøs: "Vores ambition er at producere mere end 500.000 elektriske køretøjer om året i Spanien til forskellige mærker i koncernen".

CUPRA Født

Udover at være CUPRAs første elektriske køretøj, er Born også mærkets første køretøj, der er produceret med et CO2-neutralt koncept. Ud over at den energi, der bruges i forsyningskæden, kommer fra vedvarende kilder, har Born-modellen også sæder lavet af bæredygtige materialer.

Læs mere