BMW iX3 Concept afsløret i Beijing med 400 km autonomi

Anonim

Foregribe, hvad der vil være produktionsversionen af modellen, den BMW iX3 koncept udstillet i Beijing bekræfter således en fremtidig rival af forslag som Jaguar I-Pace, Audi e-tron eller Mercedes-Benz EQ C.

Modellen, som bliver München-producentens tredje 100 % elektriske forslag, skulle vises, i hvad der bliver produktionsversionen, i 2020 , efter lanceringen af den første elektriske Mini, planlagt til 2019, og før produktionsmodellen inspireret af Vision Efficient Dynamics-konceptet, elektrisk sedan planlagt til 2021.

Med hensyn til iX3, der blev gjort kendt i Beijing, er det stadig den X3, vi allerede kender, men med unikke elementer — den dobbelte nyre får en ny og original fortolkning, nye kofangere, hjul med aerodynamisk design og lavfriktionsdæk, retoucherede tærskler, som f.eks. samt en ny diffuser bagpå.

BMW ix3 Concept 2018

Elmotor med 272 hk effekt

Allerede under fronthjelmen står en ny elmotor, der leverer 272 hk effekt, understøttet af et sæt batterier, leveret af sydkoreanske Samsung, med en samlet kapacitet på over 70 kWh. Tilsammen skulle systemet garantere autonomi på over 400 kilometer, allerede ifølge den nye WLTP-cyklus.

På den anden side, og selvom BMW ikke har bekræftet dette aspekt, tyder tilstedeværelsen af 'X' i modellens navn på, at køretøjet kan komme til at stole på firehjulstræk.

BMW ix3 Concept 2018

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Oplades på cirka 30 minutter

Som med konkurrenten Audi e-tron bør BMW iX3 også kunne acceptere opladninger fra højhastighedsstationer med ydelser på op til 150 kW, hvilket vil give den mulighed for at oplade alle sine batterier på cirka 30 minutter.

BMW ix3 Concept 2018

I præsentationen af dette koncept afslørede BMW også, at den nye motor er mere kompakt end den løsning, der i øjeblikket bruges i i3, mens transmissionen og de elektriske komponenter er integreret i en enkelt komponent. Mærket München sikrer også, at det nye drivmiddel er billigere, da det kan produceres uden brug af sjældne metaller.

Læs mere