CUPRA Atheque. Spanske «Hot SUV» er blevet renoveret og bliver hurtigere

Anonim

To år efter det blev introduceret, CUPRA Atheque ledsaget SEAT Ateca og også fornyet sig selv og bevaret lighederne med sin fætter fra SEAT.

På ydersiden har Ateca, udover de nye for- og baglygter (debuteret på SEAT Ateca), en grill inspireret af CUPRA Formentor, eksklusive 19” hjul og en mere aggressiv forkofanger med større luftindtag.

Med hensyn til interiøret, sammen med nye materialer og belægninger, præsenterer CUPRA Ateca sig med et nyt rat, et nyt infotainmentsystem med en 9,2” skærm og et digitalt instrumentpanel med 10,25”.

CUPRA Atheque
De nye kofangere har øget længden af CUPRA Ateca med 10 mm.

Ens motor, forbedret dynamik

I mekaniske termer forblev CUPRA Ateca uændret. Det betyder, at under motorhjelmen stadig er 2.0 TSI med 300 hk og 400 Nm.

Abonner på vores nyhedsbrev

Kraften sendes fortsat til alle fire hjul via 4Drive-systemet og en syvtrins DSG-gearkasse.

CUPRA Atheque

Forbedringer til firehjulstræksystemet gjorde det dog muligt at reducere tiden fra 0 til 100 km/t med 0,3 s (nu 4,9 s) med en tophastighed på 247 km/t.

Endelig, med hensyn til dynamik, lavede CUPRA forbedringer i kalibreringen af styretøj og gasrespons.

CUPRA Atheque. Spanske «Hot SUV» er blevet renoveret og bliver hurtigere 7165_3

Det adaptive chassiskontrolsystem gør det muligt at ændre dæmpningsparametrene under kørslen. Indtil videre vides det ikke, hvornår det fornyede CUPRA Ateca ankommer til Portugal, eller hvor meget det vil koste.

Læs mere