Pagani Zonda HP Barchetta. Den dyreste bil i verden

Anonim

I starten var det kun én, en enkelt enhed skabt til grundlæggeren af Pagani, Horacio Pagani, som også havde til formål at markere afslutningen på produktionen af det, der var den første model af det italienske mærke. Og at den gennem næsten to årtier har kendt til forskellige versioner og afledninger.

Men og bestemt en konsekvens af den påvirkning, det forårsagede, endte Pagani med at beslutte sig for at gå videre med tilgængeligheden af flere enheder af jubilæumsbarchetta-versionen, som, det vides nu, endda allerede har en defineret pris - intet mere, intet mindre end 15 millioner euro ! Et godt køb, ikke?...

Meddelelsen kom fra producenten selv, som i udtalelser til det britiske Top Gear bekræftede, at Pagani Zonda HP Barchetta højst sandsynligt vil blive den dyreste bil, der er mulig at købe i dag; dyrere, indtil for eksempel Rolls-Royce Sweptail, "engangsbilen", hvis pris er omkring 11,1 millioner euro, betragtes som den dyreste "nye" bil i verden.

Der bliver kun tre, og de har allerede en ejer

Som man kunne forvente, med så få enheder, der skal bygges - kun tre - ifølge Pagani, har de allerede en udpeget ejer; en af dem er Horacio Pagani selv!

Pagani Honda HP Barchetta

Med V12 på 800 hk...

Husk, at Pagani Zonda HP Barchetta, hvis akronym HP er en hentydning til initialerne i grundlæggerens navn, er baseret på en blok V12 7,3 l af AMG oprindelse, med 800 hk effekt , koblet til en sekstrins manuel gearkasse.

Pagani Honda HP Barchetta

Det er et godt visitkort, uden tvivl...

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere