Ford Transit Custom Electric kommer i 2023 og vil blive produceret i Tyrkiet

Anonim

Den næste generation af Ford Transit Custom vil inkludere en 100 % elektrisk variant, der vil slutte sig til de velkendte mildhybrid-, plug-in-hybrid- og konventionelle drivlinjer.

Meddelelsen blev offentliggjort i onsdags af det blå ovale mærke, som også afslørede, at den næste generation af Custom-serien - som inkluderer Transit Custom varevognen og Tourneo Custom til passagertransport - vil gå i produktion i første halvdel af 2023.

Alle disse versioner vil blive fremstillet af Ford Otosan, Fords joint venture i Tyrkiet, i Kocaeli.

Ford Otosan - Tyrkiet
Alle versioner af næste generations Transit Custom varevogn vil blive fremstillet i Tyrkiet af Ford Otosan.

Den næste generation af Transit Custom-serien – inklusive alle-elektriske versioner – vil forstærke Fords position som det nummer 1 erhvervskøretøjsmærke i Europa.

Stuart Rowley, præsident for Ford of Europe

"Transit Custom er kronjuvelen i vores sortiment af erhvervskøretøjer og er en nøglefaktor i vores mål om at vokse erhvervskøretøjsbranchen, mens vi fortsætter med at opbygge en bæredygtig og profitabel forretning baseret på en elektrificeret fremtid for Ford i Europa," tilføjede Rowley.

Stuart Rowley - Præsident Ford Europe
Stuart Rowley, præsident for Ford of Europe

Husk, at Ford allerede havde annonceret - i februar 2020 - at i 2024 vil hele dens udvalg af erhvervskøretøjer have en elektrificeret version, hvad enten det er helt elektrisk eller plug-in hybrid. På det seneste har det også gjort opmærksom på det fra 2030 vil alle Ford i Europa være elektriske.

Men indtil da, og fordi "ikke alle brugere af erhvervskøretøjer er tilgængelige for at skifte fra en konventionel forbrændingsmotor til fuldt elektriske køretøjer", vil Ford opretholde et bredt motorudbud til Transit Custom, som vil omfatte milde varianter. hybrid (MHEB) og plug-in (PHEV).

”I dag starter vi endnu en strategisk investering, som vil være med til at forme fremtiden for bilindustrien. Vi omdanner vores Kocaeli-fabrikker til Tyrkiets første og eneste integrerede produktionsfacilitet til montering af elektriske køretøjer og batterier,” sagde Ali Koc, præsident for Ford Otosan og næstformand for bestyrelsen for Koc Holding.

"Vi betragter denne investering, som vil realiseres over et årti, som et strategisk træk for fremtiden. Jeg vil gerne takke Ford Motor Company for dets tillid til Tyrkiet og til Ford Otosan, som gjorde denne investering mulig,” tilføjede han.

Læs mere