Lissabon har allerede 10 100 % elektriske FUSO eCanter lette reklamer

Anonim

Den japanske FUSO, en producent af erhvervskøretøjer, som i øjeblikket tilhører Daimler-universet, producerer også i Portugal den 100 % elektriske version af sin lette lastbil, kaldet eCanter . Den fremstilles også på samme samlebånd som den mere konventionelle version, Canter, og eksporteres derefter til europæiske og amerikanske markeder.

Men efter allerede at have haft mulighed for sammen med byerne Sintra og Porto i 2015 at teste Canter E-Cell-testenhederne i hverdagssituationer, modtager den portugisiske hovedstad nu de første ti enheder af produktionsversionen af denne nul-emission let gods lastbil.

Med en lastekapacitet på 7,5 tons annoncerer FUSO eCanter en autonomi på omkring 100 km, som bliver brugt i Lissabon kommune, hovedsageligt til havearbejde og affaldstransport.

Med ibrugtagningen i den portugisiske hovedstad har FUSO eCanter siden 2017 cirkuleret i Tokyo, New York, Berlin, London og Amsterdam, og nu også i byen Lissabon.

Men på trods af at den allerede er integreret i byrådets flåde i Lissabon, bør FUSO eCanter først komme til salg der mod slutningen af 2019, begyndelsen af 2020.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Læs mere