Usandsynligt møde? CUPRAs link til Padel «universet»

Anonim

Nogle hævder, at det er i de "usandsynlige forbindelser", at de bedste forhold opstår - de mest varige og frugtbare. Er dette tilfældet for CUPRA og Padel? To distinkte universer, der med Antonino Labates, direktør for strategi, forretningsudvikling og drift hos CUPRA, har mere til fælles, end de ser ud til.

”Hos CUPRA går vi altid ud over det åbenlyse. Vi er godt positioneret inden for motorsport - som det kunne forventes - men vi ønskede at gå længere. Padel har ligesom CUPRA en meget nyere historie og et enormt potentiale. Derudover har CUPRA-klienter og Padel-udøvere en lignende livsstil og et stærkt fokus på ydeevne. Det var dette sæt af faktorer, der tiltrak os til denne sport, som ikke vælger køn eller alder”, sagde Antonino Labate.

Ud over denne affinitet i forhold til værdier, er der også en affinitet i ambition. "Padel er endnu ikke en olympisk sport, men det bliver det meget snart. Der er et stort ønske om vækst indenfor sporten. Et ønske om vækst, der også er indskrevet i CUPRAs DNA”, sluttede Antonino Labate. En ambition, som CUPRA har vist vilje til at støtte, og som har udmøntet sig i støtte til Padel-forbund verden over.

Usandsynligt møde? CUPRAs link til Padel «universet» 7388_1
Den nationale Padelmester, Sofia Araújo, er en af Padel-atleterne, der forsvarer farverne på «CUPRA-stammen».

En forpligtelse, som Luigi Carraro, præsident for International Padel Federation (FIP), også anerkender: “CUPRA er ikke bare en Padel-sponsor, det er mere end det. Han er en partner og en ambassadør for sporten”. Uden for disciplinens fire vægge støtter CUPRA også en "stamme af atleter" og sponsorerer adskillige mesterskaber.

For resten kan det forventes, at denne "usandsynlige forbindelse" - "som giver perfekt mening", insisterer Antonino Labate - mellem Padel og CUPRA vil fortsætte i mange år. Det er et ønske, der klart deles af Antonino Labate og Luigi Carraro. Fra markerne i Padel til vejene.

Læs mere