Porsche Cayenne E-Hybrid. Mere kraftfuld og med større elektrisk autonomi

Anonim

Det er netop fra Panamera E-Hybrid, at den nye Porsche Cayenne E-Hybrid modtager sin køregruppe. Det vil sige kombinationen af 3,0 V6 Turbo med 340 hk med en 136 hk elmotor. Resultatet er en kombineret styrke af 462 hk og 700 Nm maksimalt drejningsmoment — tilgængelig med det samme i tomgang.

Den firehjulede transmission udføres gennem den automatiske ottetrins gearkasse, som vi allerede kender fra den anden Cayenne, hvor udkoblingskoblingen nu betjenes gennem et elektromekanisk system, hvilket sikrer hurtigere responstider.

Det tyske mærke lover kombineret forbrug mellem de 3,4 og 3,2 l/100 km (forskelle begrundet i de forskellige dimensioner af de tilgængelige hjul) og emissioner mellem 78 og 72 g/km, stadig ifølge NEDC-cyklussen — forvent højere og mere realistiske tal under WLTP-cyklussen.

Porsche Cayenne E-Hybrid

Lavt forbrug med kun elektroner

For at opnå et så lavt forbrug som disse er det naturligvis kun muligt på grund af muligheden for at kunne køre i 100% elektrisk tilstand — op til 44 km autonomi , men tillader hastigheder på op til 135 km/t med nul emissioner.

Li-ion-batteripakken har en kapacitet på 14,1 kWh - 3,1 kWh mere end forgængeren - og er placeret under bagagerumsgulvet. Det tager 7,8 timer at lade batterierne helt op med 230 V tilslutning Vælger du den valgfrie 7,2 kW oplader (3,6 kW som standard), falder tiden til 2,3 timer. Opladningsprocessen kan overvåges af Porsche Connect-appen.

Porsche Cayenne E-Hybrid

Elmotor garanterer høj ydeevne

De præsenterede tal afslører en Cayenne-hybrid, der er mere kraftfuld og dygtig end sin forgænger, hvilket afspejles i dens ydeevne. Ikke mindre end 2,3 tons i vægt, men alligevel Porsche Cayenne Hybrid er i stand til at nå 100 km/t på kun 5,0 s, 160 km/t på 11,5 s og nå 253 km/t i tophastighed.

For at opnå disse tal, især acceleration, brugte Porsche det samme drivsystem som 918 Spyder, som gør det muligt at bruge den elektriske motor i alle køretilstande, der er tilladt af Sport Chrono-pakken. Med andre ord, når vi trykker på speederen, vil de maksimale 700 Nm altid være tilgængelige.

Porsche Cayenne E-Hybrid

Porsche Cayenne E-Hybrid

Flere og nye muligheder

Den nye Porsche Cayenne E-Hybrid tilføjer også nye argumenter til SUV'en. For første gang er et farve head-up display tilgængeligt; og nye funktioner som Porsche InnoDrive co-driver — adaptiv fartpilot — massagesæder, opvarmet forrude og fjernstyret uafhængig opvarmning.

Porsche Cayenne E-Hybrid

Endelig, og for første gang på en Porsche, er der mulighed for 22-tommer hjul — Cayenne E-Hybrid kommer med 19-tommer hjul som standard.

Kan nu bestilles

Den nye Porsche Cayenne E-Hybrid er nu tilgængelig til bestilling i vores land, med priser, der starter ved 97.771 euro.

Læs mere