Vil du se den nye Range Rover Evoque live?

Anonim

Afsløret i London i november sidste år - som endda involverede en "dukkert" i en swimmingpool - er vi nu rejst til Madrid for at lære mere om den nye Range Rover Evoque (L551), en model, der bærer et enormt ansvar i betragtning af den første generations succes.

Hvilket retfærdiggør satsningen på kontinuiteten i denne anden generation. Der er dog mange nyheder, især på det teknologiske område — alle motorer er mild-hybride (undtagen den, der har manuel gearkasse), større vægt på tilslutningsmuligheder, over-the-air opdateringer (fjernopdateringer), digitalt bakspejl og endda en "usynlig" motorhjelm.

Den nye Range Rover Evoque bruger en udvikling af den nuværende platform (D8), som fik navnet Premium Transverse Architecture (PTA), som ikke kun garanterer mere stivhed (13%) og bedre rumlig brug, men også er forberedt til stigende niveauer af elektrificering - mild-hybrid og plug-in hybrid - en mulighed, der udnyttes fuldt ud af den nye Evoque.

Range Rover Evoque 2019

MHEV

Bortset fra D4-motoren (2.0 Diesel med 150 hk), når den kombineres med den manuelle gearkasse og forhjulstræk, alle andre er milde hybrider , eller semi-hybrider, eller i Land Rover, MHEV eller Mild-Hybrid Electric Vehicle. Hvad betyder det?

Der er nu et parallelt elektrisk system på 48 V, forbundet med et lithiumbatteri sammensat af 14 celler på 8 Ah (Ampere time); og en motorgenerator forbundet med rem til krumtapakslen. Ligesom andre lignende systemer tillader den ikke elektrisk autonomi, men den understøtter ingenium forbrændingsmotorerne, der udstyrer den nye Evoque, uanset om den bruger diesel eller benzin.

Fordelene? Op til 6 % på brændstofreduktion , hvilket svarer til op til minus 8 g/km CO2; plus vi har tilgængeligt op til 140 Nm ekstra drejningsmoment, takket være den elektriske motor, til mere kraftige starter eller genoptagelse af acceleration. Start-stop-systemet er nu i stand til at slukke for motoren, mens bilen er i bevægelse, op til en hastighed på 17 km/t.

View this post on Instagram

A post shared by Razão Automóvel (@razaoautomovel) on

PHEV

Senere, i marts 2020, vil en plug-in hybrid variant, eller PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle), dukke op. Den nye Range Rover Evoque PHEV kommer med En første af sin slags Ingenium trecylindret turbobenzinblok, med 1,5 l, 200 hk og 280 Nm drejningsmoment.

Range Rover Evoque 2019

Ud over den elektriske motor-generator forbundet til krumtapakslen (som i MHEV), Evoque PHEV tilføjer en elektrificeret bagaksel — integrerer en 108 hk elmotor, gearkasse og inverter. Batteriet er nu 11,3 kW/t. I øjeblikket er der ikke fremsat flere specifikationer, såsom den udelukkende elektriske autonomi.

Motorer

Som du kunne forvente, er den nye Range Rover Evoque udstyret med JLRs Ingenium benzin- og dieselmotorer. begge har 2,0 l kapacitet, fire cylindre på linje, og er altid superladet via en turbolader.

klasse 1? kun én version

Der vil kun være én Range Rover Evoque klassificeret som klasse 1 ved vores betalingsanlæg. Den kommer udstyret med D4-dieselmotoren, med 150 hk, og bliver også den eneste Evoque med forhjulstræk og sekstrins manuel gearkasse. Alle andre Evoque, når de trækkes som fire, vil være klasse 2.

Benzin vil have tre varianter, med 200 hk, 249 hk og 300 hk . I diesel vil vi også have tre varianter med 150 hk, 180 hk og 240 hk . Alle vil være forbundet med en ni-trins ZF-automatgearkasse og firehjulstræk.

Højteknologisk

Det er ikke kun med hensyn til elektrificering, at den nye Range Rover Evoque afslører sit engagement i teknologisk sofistikering. Den nye britiske SUV bliver en del af det nye infotainmentsystem Tryk på Pro Duo , som kombinerer to 10" glasberøringsskærme, plus et 12,3" digitalt instrumentpanel og et head-up farvedisplay.

Apple CarPlay og Android Auto er også til stede, samt et 4G Wi-Fi Hot Spot (op til otte enheder) og seks USB-stik "spredt ud" i hele kabinen.

Range Rover Evoque 2019

Abonner på vores Youtube-kanal

En anden ny funktion er indbygningen af en "usynlig motorhjelm". som hedder Klart udsyn fra jorden , dette stykke teknologi giver dig dybest set mulighed for at se, hvad der er umiddelbart foran ... fronten, som motorhjelmen ikke lader dig se - en værdifuld hjælp til terrænkørsel eller endda bykørsel.

Range Rover Evoque 2019
Clear Sight Ground View-system i drift.

Endelig er den nye Evoque også udstyret med en digitalt bagudsyn - på trods af at det var det første mærke, der præsenterede det, forventede Toyota salget af en lignende løsning med den nye RAV4. Fordelene er indlysende, hvor et bakkamera giver dig mulighed for at bevare spejlets funktionalitet, selv når bagagerummet (nu 16 l mere, med 591 l) er fyldt... til loftet.

Range Rover Evoque 2019

Det er helt sikkert sket for dig, at du kigger i bakspejlet og har noget, der hindrer dit udsyn...

Du kan se den nye Evoque live

Den nye Range Rover Evoque kan nu bestilles i Portugal i 4X4 versioner, med ankomsten på markedet fra næste marts . 4X2-versioner kommer senere, i september.

Priserne fremført af mærket er endnu ikke endelige - de vil blive bekræftet efter WLTP-certificeringen, som vil give de nøjagtige CO2-værdier. Således annonceres 55 572 euro til 4X4 versioner (150 hk, automat, udstyrsniveau S) og 54 656 euro til 4X2-versionen (150 hk, manuel, basisudstyr).

Range Rover Evoque 2019

De, der er interesseret i den nye generation af britiske SUV'er, vil have muligheden for at møde den live på første hånd 1. og 2. marts i Lissabon og 8. marts i Porto , hvor det vil blive vist statisk. Det vil være nødvendigt at reservere en plads til arrangementet, så vi forlader de steder, hvor du kan gøre det:

  • Lissabon, 1.-2. marts — www.novoevoquelisboa.com
  • Porto, 8. marts - www.novoevoqueporto.com

Bemærk: URL-adresserne er korrekte, men der har været problemer med at få adgang til dem. Prøv det senere, hvis du ikke kan gøre det lige nu.

Læs mere