"Chuck Norris" Range Rover Evoque

Anonim

Model forberedt til T3-kategorien med 350 hk og mindre end 1000 kg.

Det mest "chic" medlem af den meget britiske Land Rover-familie har lagt gode manerer til side og sendt byen bag om ryggen! Takket være forberedelsen af Excite Rallye Raid blev drengen fra byen et rovdyr af sektioner af maraton, i stand til at møde de største modgang. For nu, med den samme tapperhed, som han stod over for rundvisningerne i de største europæiske hovedstæder, står han over for en ørken i forbudte hastigheder.

Glem alt om glattede hår... denne Ranger Rover Evoque bærer crest og hårgelé!

Opgaven var ikke let, men slutresultatet gav pote. Under motorhjelmen er der nu en 3,0 liters bi-turbo dieselmotor med 350 hk, som har den lette opgave at flytte mindre end et ton vægt i køreklar stand. Transmissionen håndteres af en lynhurtig sekstrins ZF sekventiel gearkasse.

For at sætte al denne kraft til jorden gjorde Excite Rallye Raid det ikke for mindre. Udstyret Evoque med 8 coil-overs (to for hvert hjul) med lang slaglængde og høj modstandsdygtighed over for stress. Prisen er ikke afsløret, men for alle dem, der stræber efter at køre i T3-kategorien, ser det ud til, at de har en fremragende mulighed her.

Tekst: Guilherme Ferreira da Costa

Læs mere