Fornyet Panamera Turbo er endnu ikke afsløret, men den har allerede en rekord på Nürburgring

Anonim

Lidt camoufleret, den der skulle være den nye, eller rettere fornyet Porsche Panamera Turbo aflagde et "besøg" på den berømte Nürburgring Nordschleife og tog derfra med titlen som hurtigste executive-salon i "Green Inferno".

Med testkøreren Lars Kern ved roret tilbagelagde Panameraen de 20,832 km af den tyske rundstrækning i 7 min 29,81 sek , en værdi, der er attesteret af en notar, og som allerede er nået i henhold til kredsens nye vedtægter.

Hvis vi tager de gamle vedtægter i betragtning — som udelukkede en strækning på omkring 200 m mellem mål og startlinje, hvilket begrænser den tilbagelagte distance til 20,6 km — er Panamera-tiden ca. 7 min 25.04s , en værdi 13s hurtigere end 7min38.46s opnået i 2016 af Panamera Turbo med 550 hk stadig til salg.

Porsche Panamera rekord

Stillet over for konkurrence om titlen som hurtigste executive-salon på Nürburgring, slog Panamera 7 min 25.41s nået af Mercedes-AMG GT 63 S 4-dørs , denne tid er stadig målt efter de gamle regler, det vil sige med en bane på 20,6 km.

Abonner på vores nyhedsbrev

hvad angår 7 min. 18.361 sek (20,6 km) eller 7 min 23.164 sek (20.832 km) nået af Jaguar XE SV Project 8 udviklet af SVO, kan vi stille flere spørgsmål.

På trods af forslagets radikalisme - det har f.eks. kun to pladser - er det stadig det firedørs salon hurtigste på den tyske bane (Porsche Panamera har fem døre). I betragtning af denne radikalisme, kan vi betragte det som en executive saloon, den måde, hvorpå Porsche identificerer sin model?

Porsche Panamera rekord

Standard, men tekniske data er stadig hemmelige

Selvom notaren har bekræftet, at den Porsche Panamera, der blev brugt til at opnå denne rekord, var en serieproduktionsmodel, mangler dens tekniske data at se, indtil dette er officielt afsløret, noget der vil ske senere i august måned.

Man ved, at den brugte Panamera havde konkurrencesæder og en sikkerhedscelle til at beskytte piloten. Hvad angår dækkene, vil en Michelin Pilot Sport Cup 2, der er specielt udviklet til Panamera, være tilgængelig som ekstraudstyr, efter Panamera er lanceret på markedet.

Læs mere