Seks kredsløb, seks rekorder, en Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Anonim

Porsche og plader — mærket kan ikke lade være. Uanset om det er på Nürburgring eller endda på baner, som ingen nogensinde har hørt om, leder det tyske mærke dem flittigt efter, uanset model. Denne gang var det turen til Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid samle et halvt dusin rekorder.

Det oprindelige mål var at gøre krav på de bedste mærker, på seks kredsløb med FIA-seglen, til firedørs sedaner og hybrid fremdrift.

Selvom det teknisk set er et femdørs køretøj - svarende til en hatchback - er sandheden, at Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid ikke skuffede og tilføjede benchmarks i seks kredsløb, for det meste i Mellemøsten: Bahrain International Circuit; Yas Marina Circuit i Abu Dhabi; Dubai Autodrome; Losail International Circuit i Qatar. Og alligevel, i Indien, Buddh International Circuit og endelig i Sydafrika, Kyalami Grand Prix Circuit.

Mærker, der naturligvis var behørigt registreret gennem videoer, som det tyske mærke nu afslører på sin officielle Youtube-side.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Yas Marina 2018

I øjeblikket har Porsche allerede frigivet de opnåede karakterer på banerne i Bahrain og Abu Dhabi. Og det bekræfter Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid som den hurtigste firedørs hybrid sedan i disse spor.

Hvad angår resten, vil de helt sikkert snart blive frigivet af det tyske mærke.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere