Når du drømmer om at have en Toyota Supra ligesom "Fast and Furious"

Anonim

Hovedpersonen i et af de mest berømte løb i biografverdenen, Toyota Supra drevet af Paul Walker i filmen "Fast and Furious" er i dag et autentisk objekt for tilbedelse.

Auktioneret i 2015 for 185 tusind dollars (ca. 161.929 euro), ville det i dag højst sandsynligt koste meget mere (se bare på de priser, som andre Supra A80'ere er blevet solgt til).

Nå, for de mere "fanatiske" fans af filmen, som ikke havde chancen for at få fingrene i den originale model, kan den replika, vi taler om i dag, meget vel være en god mulighed.

Toyota Supra Paul Walker replika

replikaen

Denne Supra, der udbydes til salg på Platinum Car Sales-webstedet, er ganske i stand til at narre de mest fraværende, sådan er lighederne med den brugte bil i filmen.

Abonner på vores nyhedsbrev

På ydersiden er ikke kun farven og hjulene ens. Selv detaljer som klistermærker eller nummerplader blev ikke udeladt.

Indeni snyder denne Toyota Supra ikke, da den er meget mere anderledes end sin mere berømte bror, idet den har modtaget... iøjnefaldende hvide og orange finish og et... sølvfarvet rat.

Toyota Supra Paul Walker replika

Hvad angår mekanik, er der ingen information, men vi antager, at under motorhjelmen skal den legendariske 2JZ-GTE fortsætte med at "leve".

Ifølge meddelelsen tog dette projekt omkring et år at gennemføre. Denne Toyota Supra ligger i øjeblikket i Storbritannien og koster 29.995 £ (ca. 33.000 €). Synes du, det retfærdiggør investeringen?

Læs mere