Det er allerede i morgen, at Gumball 3000 er på vej

Anonim

Beskrevet af mange som det "skøreste rally i verden", den Gumball 3000 det har lige så meget af rally som en sommerfestival, der er sat sammen i et program, der strækker sig over otte dage, og som krydser 10 lande, ikke kun sportsvogne, men også fester og alle slags "skøre", du kan forestille dig.

I år fejrer Gumball 3000 sit 21-års jubilæum (den første udgave går tilbage til 1999) og har som altid været tro mod de ingredienser, der gav anledning til den: at koncentrere nogle af de mest kraftfulde og radikale maskiner i verden til en én -uges tur uden grænser, og (næsten) ingen regler...

Årets udgave starter kl 7. juni på den græske ø Mykonos , hvor en to (!) dages fest venter deltagerne. I løbet af otte dage og omkring 4800 kilometer vil karavanen passere gennem byer som Thessaloniki, Porto Montenegro, Venedig, Monaco og Barcelona, slutter i Ibiza, Spanien, den 15. juni , med endnu en to-dages fest.

Årets udgave blev døbt "The Battle of the Islands", på grund af det faktum, at den starter og slutter på to af de mest kendte øer dedikeret til fester på europæisk jord, og som i tidligere år skal hver deltager udskyde en et par dusin tusinder af dollars for at sikre en plads i abonnentpuljen.

Abonner på vores nyhedsbrev

Apropos tilmeldinger, blandt de omkring 100 biler, der starter, er der modeller som Pagani Huayra Roadster, Aston Martin Vantage, en Mercedes-AMG GT 4 døre i lilla og endda en... Renault Kangoo guld!

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por The Purple Team | Gumball 3000 (@thepurpleteam) a

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Drips & Whips (@dripsandwhips) a

Læs mere