Mercedes-Benz T-Klasse Her kommer passagerudgaven af Citan

Anonim

Ligesom med Vito og V-Klasse vil anden generation af Mercedes-Benz Citan også se passagervarianten få en anden identitet, idet den bliver omdøbt Mercedes-Benz T-Klasse.

Planlagt til ankomst i 2022 bliver den nye T-Klasse dermed den mest "civiliserede" og fritidsorienterede variant af anden generation af den mindste Mercedes-Benz varebil.

Som det er tilfældet i øjeblikket, vil den nye generation af Mercedes-Benz Citan (og dermed den nye T-klasse) blive udviklet sammen med Renault ved at bruge den base, som den nye generation af den succesrige Kangoo bruger.

Naturligvis Mercedes-Benz

Det ser måske ikke sådan ud, men valget af bogstavet "T" til at betegne denne nye "klasse" af Mercedes-Benz var ikke uskyldigt. Ifølge det tyske mærke betegner dette brev normalt koncepter for effektiv udnyttelse af pladsen, og derfor "er det perfekt egnet som betegnelse for denne model".

Et andet af løfterne fra Stuttgart-mærket er, at den nye T-klasse let vil blive genkendt som et medlem af Mercedes-Benz-modelfamilien med mærkets typiske karakteristika.

Abonner på vores nyhedsbrev

Med den nye T-klasse har vi opnået en fusion af funktionalitet og bekvemmelighed.

Gorden Wagener, designdirektør for Daimler Group

Indtil videre er lidt kendt om den nye Mercedes-Benz T-Klasse (eller den nye Citan). Alligevel har det tyske mærke allerede bekræftet, at der kommer en 100% elektrisk version.

Læs mere