X-Klasse-søster Renault Alaskan starter salg i Europa

Anonim

Født fra et partnerskab mellem Renault, Nissan og... Mercedes-Benz, Renault Alaskan er en del af trioen af Nissan Navara og Mercedes-Benz X-Class.

Introduceret i 2016 og med succes introduceret i Latinamerika, ankommer den franske pick-up endelig til Europa – i Portugal mod slutningen af året – efter præsentationen på den sidste biludstilling i Genève.

Renault har ikke til hensigt at miste en andel af det voksende europæiske pickup-marked, som voksede 25% sidste år og 19% i første halvdel af dette år. Selv Mercedes-Benz kom frem med sit forslag, X-Klasse, direkte relateret til Alaskan.

Imidlertid kan det franske mærke som førende inden for salg af erhvervskøretøjer i Europa og have et stort distributionsnetværk være afgørende for denne models succes. Dens rivaler bliver den etablerede Toyota Hilux, Ford Ranger eller Mitsubishi L200, så opgaven er ikke let.

Specifikationerne for den franske pick-up truck

Renault Alaskan fås med enkelt- og dobbeltkabiner, en kort og lang læsseboks og en kabine-chassisversion. Dens nyttelastkapacitet er et ton og 3,5 tons trailer.

Alaskan stammer fra Navara, men den nye front integrerer visuelle elementer, der giver os mulighed for tydeligt at identificere den som en Renault - synlig i formatet af grilloptikken eller i den lysende signatur i "C".

Mærket siger, at interiøret er rummeligt og komfortabelt, med mulighed for at have sædevarme eller klimaanlæg efter zoner. Der er også en 7″ touchskærm, der integrerer infotainmentsystemet, som blandt andet inkluderer navigations- og tilslutningssystemet.

Renault Alaskans motivation ligger i en dieselmotor med 2,3 liter, der kommer med to effektniveauer – 160 og 190 hk. Gearkassen er ansvarlig for to gearkasser – sekstrins manuel eller syvtrins automatik – med mulighed for at bruge to eller fire hjul (4H og 4LO).

Renault Alaskan produceres ligesom Nissan Navara og Mercedes-Benz X-Class flere steder: Cuernavaca i Mexico, Córdoba i Argentina og Barcelona i Spanien.

Renault Alaskan

Læs mere