Renault Scénic XMOD: til mere eventyrlystne familier

Anonim

Den hedder Renault Scénic XMOD og har premiere i Genève. Dette er Renaults forslag til familier, der kan lide at forlade byernes asfalt, mod landskabets land.

Genève Motor Show er lige rundt om hjørnet, og de første billeder af premiererne, der finder sted ved denne prestigefyldte bilbegivenhed, begynder at dukke op. Renault er en af hovedpersonerne, og denne Renault Scénic XMOD er et væddemål fra det franske mærke på det mere radikale aspekt af små folkevogne. Mere end en æstetisk touch-up og et robust udseende er denne Renault Scénic XMOD ikke kun udseende, men er også.

klar til eventyr

Det er langt fra et helt terræn, men Renault har introduceret æstetiske og teknologiske detaljer i denne nye Renault Scénic XMOD, som udover at give den et mere radikalt image, giver den mulighed for små eventyr på mindre civiliserede gulve. Den større højde til jorden og beskyttelsen langs chassiset, inviterer dig til at tage risici langs stier, der ikke er værdig til dette segment. Debuten på denne crossover-minivan er Grip Xtend-systemet, som har til formål at bekæmpe trækkrafttab på de mest vanskelige overflader - sne, sand og mudder.

renault_scenic_xmod_03

Dette system simulerer handlingen af et gearkassesystem og fungerer sammen med traktionskontrol- og bremsesystemet. Systemet har 3 tilstande, og dets aktivering bør afhænge af førerens evner - normal, glat og ekspert, hvor sidstnævnte er den mindst invasive, hvor systemet kun hjælper med bremsning, og acceleration er førerens ansvar, i modsætning til den mellemliggende tilstand (glat). etage).

renault_scenic_xmod_16

Sammenlignet med den tidligere Scénic er bagagerummet vokset 33 liter til 555. Sæderne er aftagelige og fuldt foldbare, hvilket er et stærkt punkt, der bidrager til alsidigheden af denne Renault Scénic XMOD. Renault-symbolet vises også fornyet i overensstemmelse med mærkets nye modeller, denne Renault Scénic XMOD vil dukke op i Genève ledsaget af sin ældre bror, den nye Grand Scénic, endnu en debut på denne Motor Show.

Renault Scénic XMOD: til mere eventyrlystne familier 8040_3

Tekst: Diogo Teixeira

Læs mere