Nye billeder og skitser Foregribe den største smart nogensinde

Anonim

At Smart gør sig klar til at lancere en elektrisk SUV i 2022 vidste vi allerede. Vi har dog indtil videre ikke haft nogle glimt af, hvad der bliver mærkets største model nogensinde.

Måske klar over dette, afslørede Smart et sæt teasere og skitser af sin nye model, den første, der blev frigivet efter oprettelsen af joint venture mellem Geely og Mercedes-Benz.

Fra hvad vi kan se på de billeder, der nu er frigivet (hovedsageligt i skitserne), bevarer den nye SUV, kodenavnet HX11, på trods af sin egen identitet, en berygtet "familieluft" på grund af de afrundede linjer, der definerer den, typisk for Smart's. forslag.

smart SUV

Inden for dimensioner, på trods af at der ikke er offentliggjort tal for den største Smart nogensinde, peger alt på, at denne SUV retter sig mod modeller som MINI Countryman, der måler næsten 4,3 m i længden.

Hvad ved vi allerede?

Under det joint venture, der sluttede sig til Mercedes-Benz og Geely, vil tyskerne stå for designet af den nye elektriske SUV, og kineserne overtager udviklingen og produktionen.

Abonner på vores nyhedsbrev

Så det er ikke underligt, at platformen, der er planlagt til at fungere som grundlaget for denne nye model, er Geelys SEA (Sustainable Experience Architecture), specifik for elektriske apparater, der er i stand til at understøtte en, to eller tre motorer og belaster op til 800 V.

smart SUV
"Familieluften" er tydelig i disse skitser.

Selvom intet er officielt endnu, går der rygter om, at Smarts nye elektriske SUV får motoren monteret på bagakslen. Med en maksimal effekt på 272 hk (200 kW) vil den blive drevet af et lithium-ion-batteri med 70 kWh, der vil tillade mere end 500 km autonomi, men i overensstemmelse med den kinesiske NEDC-cyklus.

Læs mere