Citigo-e iV. Skodas første iV åbner i Frankfurt

Anonim

Hvis målet på SEAT og CUPRAs side er at lancere seks plug-in el- og hybridmodeller i 2021, er målet på Skoda-værterne at have 10 (!) elektrificerede modeller i 2022. Til dette skabte det tjekkiske mærke et undermærke, iV, og har allerede afsløret sin første 100 % elektriske model, citigoe iV.

Ligesom SEAT Mii electric har Citigoe iV en motor fra 83 hk (61 kW) og 210 Nm , tal, der gør det muligt for Skodas første sporvogn at møde 0 til 100 km/t på 12,5 sek og nå 130 km/t med maksimal hastighed.

Den elektriske version af Citigo, som kun fås i femdørs karrosseri, vil være tilgængelig i to udstyrsniveauer: Ambition og Style.

Skoda Citigo-e iV
Citigo-e iV vil kun være tilgængelig i versionen med fem porte.

Tre måder at læsse på

Udstyret med et batteri på 36,8 kWh kapacitet har Citigo electric en autonomi på op til 265 km (allerede ifølge WLTP-cyklussen). Opladning kan ske på tre forskellige måder.

Abonner på vores nyhedsbrev

Den enkleste (og langsommere) giver dig mulighed for at oplade op til 80 % af batteriet på 12h37min på en 2,3kW stikkontakt. De to andre muligheder kræver deres egne kabler (fås som standard i Style-versionen) og tager henholdsvis 4t8min i en 7,2 kW wallbox og en time ved hjælp af et 40 kW CCS (Combined Charging System) system.

Skoda Citigo-e iV
Interiøret i den elektriske version af Citigo er praktisk talt identisk med versionerne med forbrændingsmotorer.

iV, det nye undermærke

Endelig, med hensyn til iV-undermærket, er det hensigten at udvikle en række elektrificerede modeller og nye mobilitetstjenester, der repræsenterer en investering på to milliarder euro over de næste fem år (det største investeringsprogram i historien fra Skoda).

Læs mere