Mini-familien bliver ved med at vokse: Mini Paceman

Anonim

Genopfindelseskapaciteten i den lille og ikonografiske engelske bil ser ud til at have ingen grænser.

Stærkt image og at eje anerkendte kvaliteter på alle niveauer var succesformlen, som BMW fandt for sit Mini-datterselskab. En formel så vellykket, at det tyske mærke har insisteret på at kopiere den igen og igen!

Denne nye version af Mini kommer til os i form af en SUV-Coupé, inspireret af den allerede kendte og markedsførte Mini Countryman, men denne gang med antydninger af coupé-karrosseriet podet på en "jeep". En opskrift, der blev opdaget af mærket München, da X6 blev lanceret, og som nu er kopieret til kid reguilaen fra BMW: Mini.

Efter mange fremskridt og tilbageslag fik barnet endelig et navn. Den kommer til at hedde Mini Paceman, og selvfølgelig vil den helt sikkert adlyde alle mærkets rulleblade med hensyn til dynamiske muligheder. Til vores stor beklagelse har vi annonceret, at den bevidste 1.6 turbomotor, der driver Cooper S JCW-versionerne, ikke vil være tilgængelig i Paceman-serien før 2014.

Den officielle præsentation af modellen er planlagt til september på den internationale salon i Paris. Marketing starter i Europa i januar 2013.

Tekst: Guilherme Ferreira da Costa

Læs mere