Lamborghini Huracán STO i Portugal, og vi ved allerede, hvor meget det vil koste

Anonim

Afsløret for verden for omkring ni måneder siden, den Lamborghini Huracán STO det forbereder sig nu på at blive præsenteret i Portugal ved Algarve Summer Tour, et arrangement arrangeret af Lamborghini Lisboa, og som løber frem til den næste 31. august.

Hotel Tivoli Marina, i Vilamoura, var den valgte scene for denne begivenhed, som har tilgængelige for testkørsel af de nyeste modeller fra "huset" Sant'Agata Bolognese, blandt dem den radikale Huracán STO.

Dette akronym, som betyder (på italiensk, selvfølgelig...) Super Trofeo Omologata, identificerer den version, der er godkendt til landevejen, men mere fokuseret på de transalpine supersportskredsløb, der står over den allerede imponerende Huracán Performante.

Lamborghini Huracán STO_02

Huracán STO blev skabt under det vågne øje af Squadra Corse, Lamborghinis konkurrenceafdeling, og Huracán STO diæt 43 kg sammenlignet med Huracán Performante, og satte sig på 1339 kg tørt.

Ud over den reducerede masse blev aerodynamikken også revideret fuldstændigt. Alt sammen for at forbedre luftstrømmen til funktioner som køling og for at reducere aerodynamisk modstand, samtidig med at det er i stand til at generere endnu mere imponerende downforce-værdier.

Lamborghini Huracán STO

Atmosfærisk "hjerte"

Men hvis aerodynamikken repræsenterer en væsentlig udvikling sammenlignet med Huracán Performante, forbliver "hjertet" - det vil sige motoren... - det samme: Det er en naturligt aspireret 5,2 liters V10, der yder 640 hk (ved 8000 o/min) og 565 Nm (ved 6500 rpm).

Lamborghini Huracán STO_04

Takket være disse "numre" er Huracán STO i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på 3 s, fra 0 til 200 km/t på 9 s og nå en maksimal hastighed på 310 km/t.

De utallige tekniske løsninger og visdom opnået i Super Trofeo- og GT3-programmerne blev forbedret og indarbejdet i Huracán STO, så føreren dagligt kan opleve følelserne fra en konkurrencekører i en Lamborghini-supersport, der er autoriseret til at cirkulere på offentlige veje og er i stand til at slår rekorder i kredsløbet.

Maurizio Reggiani, Lamborghini teknisk direktør

Hvor meget koster det?

Lamborghini Huracán STO er nu tilgængelig i Portugal med en pris fra kl 390.000 euro.

Læs mere