Tænker du på en crossover? Dette er de vigtigste højdepunkter i Toyota C-HR

Anonim

Designet til at adskille sig ikke kun blandt Toyotaer, men også blandt de utallige forslag fra et af de mest omstridte segmenter i dag - crossoveren - Toyota C-HR er defineret af sin modige stil og adskiller sig fra de andre ved den anvendte teknologi. .

Toyota C-HR - fra Coupe High Rider - er resultatet af sammensmeltningen af en coupé med den typiske faldende taglinje og en SUV, hvis vi ser på dens lavere volumen, muskuløse hjulkasser og højden til jorden.

Resultatet er en crossover, der er i stand til at kombinere æstetiske værdier som robusthed, med linjer med en stærk dynamisk karakter.

Toyota C-HR
Toyota C-HR

Fremstillet i Europa

Toyota C-HR var den første model afledt af TNGA-platformen, der blev produceret uden for Japan, og den tredje hybridmodel, der havde europæisk produktion. C-HR er produceret hos TMMT (Toyota Motor Manufacturing Turkey), denne fabrik har en samlet årlig produktionskapacitet på 280 tusinde køretøjer og omkring 5000 ansatte.

Toyotas forslag til crossover-universet er således styret af et design med en stærk følelsesladning og distinktion. I et ord? Umiskendelig. Denne differentiering fortsætter i interiøret efter "Sensual Tech"-filosofien, der kombinerer højteknologiske funktioner med en sensuel og moderne stil.

Satsningen på stil blev klart vundet, med tilsvarende kommerciel succes på det europæiske kontinent, idet det var blandt de 10 bedst sælgende i segmentet, med mere end 108 tusinde enheder allerede leveret.

Det hele starter ved basen

Men Toyota C-HR er ikke bare en stilerklæring - den har substans til at understøtte det. Det var en af mærkets første modeller, der adopterede den nye TNGA-platform - debuteret af fjerde generation Prius - som garanterer crossover et lavt tyngdepunkt og giver et solidt fundament for præcis håndtering - bagakslen bruger et multilink-system - ved giver samtidig et godt niveau af komfort.

Toyota C-HR
Toyota C-HR

Der er lagt særlig vægt på styretøjet med præcis og lineær respons, og på trods af den mere udtalte frihøjde er karrosseriudsmykningen begrænset, hvilket bidrager til stabilitet og komfort ombord.

Sats på elektrificering

Toyota C-HR fås i to motorer, begge benzin, hvor hybridvarianten skiller sig ud. Den første, med kun en forbrændingsmotor, er en 1,2 l, firecylindret, turboladet 116 hk enhed, forbundet med en sekstrins manuel gearkasse og tohjulstræk. Det officielle forbrug er på 5,9 l/100 km i kombineret cyklus og 135 g/km.

Den anden, kaldet Hybrid, kombinerer indsatsen fra varmemotoren med en elektrisk motor og forstærker Toyotas engagement i elektrificering og økonomi.

Toyota C-HR er den eneste i sit segment, der tilbyder hybridteknologi.

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Fokus er på effektivitet og deraf følgende lave emissioner — kun 86 g/km og 3,8 l/100 km — men den er også i stand til at garantere en ydeevne, der er mere end tilstrækkelig til hverdagen. Hybriddrivlinjen består af to motorer: en termisk og en elektrisk.

Hvordan fungerer C-HR hybridsystemet?

"I naturen skabes intet, intet går tabt, alt er forvandlet," sagde Lavoisier. Toyotas hybridsystem respekterer det samme princip, og genvinder energi fra bremsning for at hjælpe varmemotoren, når den skal tilbyde større ydeevne. Resultat? Lavere emissioner og forbrug. Takket være denne teknologi kan C-HR køre korte afstande i 100 % elektrisk tilstand eller slukke for forbrændingsmotoren ved marchhastighed.

Termomotoren er en firecylindret række med en kapacitet på 1,8 liter, som kører på den effektive Atkinson-cyklus - med 40 % effektivitet er denne teknologi i toppen af effektiviteten for benzinmotorer - og producerer 98 hk ved 5200 o/min. Elmotoren yder 72 hk og 163 Nm øjeblikkeligt drejningsmoment. Den kombinerede effekt mellem de to motorer er 122 hk og transmissionen til forhjulene sker gennem en elektronisk styret CVT (Continuous Variation Transmission) boks.

Mere udstyr. Mere bekvemmelighed

Selv i adgangsversionen — Comfort — kan vi regne med en omfattende udstyrsliste. Vi fremhæver nogle af de tilstedeværende varer: 17" alufælge, lys- og regnsensor, læderrat og gearskifteknap, dobbeltzone automatisk klimaanlæg, Toyota Touch® 2 multimediesystem, Bluetooth®, Adaptiv fartpilot og bakkamera.

Toyota C-HR
Toyota C-HR

Som standard er Toyota C-HR også udstyret med det vigtigste sikkerhedsudstyr — den opnåede en femstjernet vurdering i Euro NCAP-testene — såsom førkollisionssystemet med fodgængerregistrering, vognbaneskifteadvarsel med styreassistent, trafik skiltegenkendelsessystem og automatiske fjernlys.

Den eksklusive version, rigere og kun tilgængelig på hybrid, kommer allerede med 18" hjul, krom dørtalje, tonede ruder, mørkebrunt øverste instrumentpanel, NanoeTM luftfilter, delvist lædersæder, opvarmede forsæder.

Dellædersæder, Parkeringssensorer, Smart Entry & Start.

Det øverste udstyrsniveau er Loungen og tilføjer sort tag, blåt oplyste fordøre, LED-optik bagpå og bearbejdede 18" alufælge.

Toyota C-HR

Toyota C-HR - Gearkasseknop

Valgfrit er flere udstyrspakker tilgængelige, med fokus på stil og komfort:

  • Pakkestil (til komfort) — Talje på kromdøre, tonede ruder, sort tag, opvarmede forsæder og 18” alufælge i mat sort;
  • Luksus pakke — LED-forlygter med lysledereffekt og automatisk nivellering, baglygter og LED-tågelygter Go-navigationssystem, wi-fi-forbindelse, stemmegenkendelse, blindvinkelalarm og registrering af køretøjer bagtil (RCTA).

JEG VIL KONFIGURERE MIN TOYOTA C-HR

Hvor meget koster det?

Toyota C-HR priser starter ved €26.450 for 1.2 Comfort og slutter ved €36.090 for Hybrid Lounge. Rækkevidden:

  • 1.2 Komfort — 26.450 euro
  • 1.2 Komfort + Pakkestil — 28 965 euro
  • Hybrid komfort — 28 870 euro
  • Hybrid Comfort + Pack Style — 31.185 euro
  • Hybrid eksklusiv — 32 340 euro
  • Hybrid eksklusiv + luksuspakke — 33 870 euro
  • Hybrid Lounge — 36 090 euro

Indtil udgangen af juli kører en kampagne for Toyota C-HR Hybrid Comfort, hvor det for 230 euro om måneden (ÅOP: 5,92%) er muligt at have en Toyota C-HR Hybrid. kender alle finansieringsbetingelser på dette link.

Dette indhold er sponsoreret af
Toyota

Læs mere