Nissan Juke GT Sport Playstation. navnet siger det hele

Anonim

Nissan gik sammen med Playstation og fra det samarbejde kom Nissan Juke GT Sport Playstation . Dette er en specialudgave, nummereret og begrænset til 500 enheder, og kun tilgængelig i Portugal og Spanien.

Nissan Juke GT Playstation
Nissan og PlayStation® introducerer den nye JUKE GT SPORT PLAYSTATION

Denne udgave fejrer det lange samarbejde mellem Nissan og PlayStation, som begyndte med skabelsen af GT Academy - som i 2013 vandt europamesteren Miguel Faísca - og som i oktober lancerede Gran Turismo™ Sport.

Hvad er så specielt ved denne Juke?

Baseret på 1.2 DIG-T N-Connecta, 115 hk benzin, kommer Juke GT Sport Playstation med 18" hjul i Tokyo Black farve og har kun tre tilgængelige farver: Ink Blue, Pearl White og Magnetic Red. stay here.

Du kan finde GT Sport-logoet, ligesom spillet, på bagsiden og på forskellige steder indeni - måtter og adgangsskærme. Den har også en indvendig plade og endda en nummereret nøglering. Udenfor kan du se hajfinneantennen og en specifik dekoration på tag, kaleche og sider.

Nissan Juke GT Playstation

Det mest ønskede udstyr?

Endelig bringer Nissan Juke GT Sport Playstation måske det mest ønskede udstyr. Det er ikke kun "pynt", da bilen kommer til at supplere en Playstation med spillet Gran Turismo™ Sport.

Udbudsprisen for Juke, Playstation og Gran Turismo™ Sport er €18.100 (vejledende pris), prisen for den aktuelle kampagne, og som inkluderer metallisk maling.

Nissan Juke GT Playstation

Du kan vinde en Nissan Juke GT Sport Playstation

Med lanceringen af Juke GT Sport Playstation finder en konkurrence sted, PlayStation League, som vil gøre det muligt for deltagerne at vinde denne helt specielle Juke. Nissan Juke – Gran Turismo™-turneringen har kørt siden den 12. november og er åben for alle virtuelle kørere fra Portugal og Spanien.

Mesterskabet har en online fase — adgang her — og en personlig fase på Playstation-pladsen ved Lisbon Games Week, som allerede finder sted på FIL, fra 16. til 19. november. Der vil også være kvalifikationskampe hos Nissan-forhandlere i Lissabon, Madrid og Barcelona, og finalen er planlagt til Madrid, under Gamergy, mellem den 15. og 17. december.

Læs mere