Polestars nye hovedkvarter er en... terning og er allerede blevet indviet

Anonim

DET Polestar annonceret, at det vil åbne sit nye hovedkvarter i Göteborg, Sverige. Volvo Car Groups nye mærke af elektrisk ydeevne er således baseret på samme campus som Volvo Cars fabrik og hovedkvarter.

Den nye bygning blev kaldt "Cube Polestar", og det er ikke svært at se hvorfor. Med tre etager og cirka 3800 m2 bliver bygningen indviet præcis et år efter præsentationen af mærket og er en autentisk hvid kube, hvor logoet fra det nye svenske elmærke står i top.

Mærket hævder, at det minimalistiske design af "Cubo Polestar" passer ind i den designfilosofi, som det har til hensigt at give videre til sine fremtidige modeller. Da det ikke kunne være anderledes (i betragtning af, at det er hovedkvarteret for et elektrisk mærke) har bygningen også miljømæssige bekymringer, hvor Polestar forsvarer, at den er i stand til at lukke omkring 60 % naturligt lys ind.

Polestar hovedkvarter

Første Polestar på vej

Introduceret for et år siden, vil Polestar dedikere sig til at producere højtydende elektriske modeller. Mærkets første model bliver Polestar 1, en plug-in hybrid coupé med 600 hk og 1000 Nm drejningsmoment, der ifølge mærket vil kunne køre 150 km i 100 % elektrisk tilstand og forventes at komme til at koste. omkring 155.000 euro.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

I fremtiden planlægger mærket også at lancere Polestar 2- og Polestar 3-modellerne, begge fuldt elektriske. I øjeblikket sælges Volvo S60 og V60 Polestar-modellerne under forkortelsen Polestar Engineered, med omkring 367 hk. Det nye mærkes indflydelse på Volvo-modeller mærkes også gennem en række valgfrie komponenter, der kan udstyre svenske modeller.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere