Nye spionbilleder viser interiøret i Mercedes-AMG One

Anonim

Udstyret med en motor "arvet" fra enkeltsæderne i AMG Formel 1-teamet, Mercedes-AMG One , den første hybridmodel af det tyske mærke fortsætter sin lange periode med "drægtighed".

Nu er den blevet "fanget" i test på Nürburgring, hvor den har taget lidt af Formel 1 tilbage til det "grønne helvede" og tillader lidt mere forhåndsvisning af dens former.

Fuldstændig camouflerede er disse spionbilleder lidt mere end det ydre af hyperbilen, som allerede er testet af Lewis Hamilton. De lader dig dog se det hidtil ukendte interiør i Mercedes-AMG One.

Mercedes-AMG One spionbilleder
"Fokuseret" interiør, også inspireret af F1. Rattet er firkantet med en række lygter øverst, der fortæller os, hvornår vi skal skifte gear, det integrerer også flere betjeningselementer og vi har padler (noget små?) på bagsiden til at skifte gear.

Der, og på trods af den allestedsnærværende camouflage, kan vi bekræfte, at den nye tyske hyperbil får et firkantet rat med lys på toppen, der fortæller os, hvornår det er tid til at skifte gear (som i Formel 1) og to store skærme — en til infotainment og en anden til instrumentbrættet.

Mercedes-AMG One numre

Som du godt ved, bruger Mercedes-AMG One en V6 med 1,6 l "importeret" direkte fra Formel 1 - den samme motor som 2016 F1 W07 Hybrid - som er forbundet med fire elektriske motorer.

En kombination, der vil resultere i en maksimal kombineret effekt på omkring 1000 hk, der giver dig mulighed for at nå over 350 km/t i tophastighed. Udstyret med en otte-trins manuel gearkasse skulle Mercedes-AMG One kunne køre 25 km i 100 % elektrisk tilstand.

Mercedes-AMG One spionbilleder

Det er muligt at se mere detaljeret det aerodynamiske apparat i One, såsom luftåbningerne over og direkte bag forhjulet.

På trods af at den er et af de største trækplastre ved den nye Mercedes-AMG hypersport, var motoren, der blev arvet fra Formel 1, også en af grundene til, at udviklingsprocessen blev forsinket i ni måneder.

Det er bare, at det ikke er let at respektere emissioner med en Formel 1-motor, især i betragtning af vanskelighederne med at stabilisere motorens tomgang ved lavere omdrejninger.

Læs mere