Du betalte mere end 100.000 euro for denne Toyota Supra fra 1994?

Anonim

Auktionsverdenen har disse ting. Fra tid til anden overværer vi en auktion, hvor en bil sælges til en værdi langt over det forventede. Den pågældende bil er en Toyota Supra af fjerde generation (A80) og på trods af at have forladt standen i 1994 ser det ud til at være nøjagtigt det samme som den dag, en heldig købte den.

Med kun omkring 12 tusinde kilometer tilbagelagt på 24 år, denne Toyota Supra endte med at blive solgt for ublu 106 tusinde euro.

Denne ikoniske model bringes til live med den ikoniske 2JZ-GTE, den 3,0 l dobbelt-turbo inline sekscylindrede, der kommer sammen med en seks-trins manuel gearkasse, uden at gå glip af et skridsikkert differentiale.

Denne Toyota Supra ser pletfri ud, og på trods af at den er omkring 25 år gammel har den alt det tidstypiske tilbehør, såsom de originale alufælge, radioen eller lædersæderne. På billederne ser denne Toyota Supra virkelig ud som ny.

Toyota Supra

I modsætning til andre Toyota Supra ser denne ud præcis, som den forlod standeren.

Denne enhed blev erhvervet via leasing i 1994 i staten Florida, USA, efter at være blevet erhvervet af ham selv efter kontraktens udløb, hvor Supra tog til Pennsylvania i 1999. Den nuværende sælger, en stand, købte bilen for cirka to år siden , efter at have opbevaret det under kontrollerede klimatiske forhold, som en del af sin egen private samling.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere