Kold start. Se hvordan Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio flyver op til 270 km/t

Anonim

Det kan have mistet den hurtigste SUV-titel på Nürburgring til Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ for kort tid siden, men stadig Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio det forbliver en ret hurtig SUV.

Udstyret med en 2,9 l twin-turbo V6-motor — fra Ferrari — der kan yde 510 hk, er den italienske SUV i stand til at nå 283 km/t og klare 0 til 100 km/t på kun 3,8 sek. For at bevise ydeevnen af Stelvio Quadrifoglio besluttede nogen at prøve den på den bedste offentlige testbane, en hastighedsfri zone på en tysk autobahn.

Det du kan se i videoen er, at Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, på trods af at det er en tung model (godt 1900 kg), tager fart på overraskende vis og når 270 km/t. Desuden tog den italienske SUV kun 14,2 sekunder for at nå 200 km/t. Virkelig imponerende, især i betragtning af at vi taler om en SUV.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere