BMW i Vision Dynamics. Ny sporvogn placeret mellem i3 og i8

Anonim

Efter offentliggørelsen af nogle patenter, der blev spekuleret i at være den fremtidige BMW i5, tror jeg, at jeg kan tale for alle, når jeg siger, at vi kan ånde lettet op. BMW i Vision Dynamics, der blev præsenteret på Frankfurt Motor Show, og som forudsiger fremtiden i5, der forventes at ankomme i 2021, har heldigvis intet at gøre med disse patenter.

i Vision Dynamics kunne meget vel blive den næste Series 4 Gran Coupe. Med hensyn til dimensioner er den midt mellem en serie 3 og en serie 5 – 4,8 m lang, 1,93 m bred og kun 1,38 m høj. Den vil naturligvis være fuldelektrisk og annoncerer lovende tal: 600 km autonomi, 4,0 sekunder fra 0 til 100 km/t og over 200 km/t topfart.

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics kombinerer elektrisk mobilitet med BMWs kerneværdier: dynamik og elegance. Vi demonstrerer således, hvordan en række produkter og BMW i-designsproget kan udvikle sig yderligere til andre koncepter.

Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design

Det vil også være op til i Vision Dynamics at debutere den næste generation af BMWs batteridrevne elektriske system, der lover et udtryksfuldt spring i energitæthed og autonomi. Men vigtigere er måske satsningen på teknologi til autonome køretøjer, der lover at nå niveau 3 og 4. Mærket hævder dog at arbejde oppefra og ned.

BMW i Vision Dynamics

De vil nu forstå, hvordan autonominiveau 5 fungerer – hvilket ikke kræver føreren – og derefter begrænse deres funktioner til niveauerne nedenfor. BMW forventer at præsentere sit første tier 5 autonome køretøj allerede i 2025, hvor antallet af elektrificerede modeller i mærket vil stige til 25, hvoraf 12 er fuldt elektriske.

Interessant nok er i Vision Dynamics ikke iNext, der allerede var blevet udråbt til at ankomme på samme tid. Ifølge BMW stammer iNext fra Vision Next 100-konceptet og forventes at tage form af en crossover, hvor i7 foreslås som dets fremtidige navn.

Med BMW i Vision Dynamics demonstrerer vi, hvordan vi forestiller os fremtidens elektriske mobilitet mellem i3 og i8: en dynamisk og progressiv firedørs Gran Coupé.

BMW-formand Harald Krüger

Harald Krüger, direktør for BMW
BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics Concept

Læs mere