BMW X7 Dark Shadow Edition, den mest eksklusive måde at eje en X7 på

Anonim

Udvalget af BMWs største SUV'er fortsætter med at vokse og har ingen. BMW X7 Dark Shadow Edition dens mest eksklusive variant.

Begrænset til 500 enheder, X7 Dark Shadow Edition er malet i den eksklusive Frozen Arctic Grey, hvilket er første gang, den er blevet brugt på en BMW SUV.

Ud over denne nye lakering har BMW X7 Dark Shadow Edition BMW Individual High Gloss Shadow Line, som udmønter sig i en blank sort finish på B- og C-stolperne, på bunden af de udvendige spejle, på frontgrillen, på udstødningsåbningerne og på glasrammerne.

BMW X7 Dark Shadow Edition

Derudover vil hver X7 Dark Shadow Edition have 22” hjul med mat sorte finish og et M-division udstødningssystem.

Hvad ændrer sig ellers?

Alle BMW X7 Dark Shadow Editions, der fås i seks- eller syvsæders varianter, har et M-rat, "Individual Merino"-læderbeklædning og tagbeklædning fra BMW Individual.

Abonner på vores nyhedsbrev

Derudover vil interiøret i disse X7 eksklusive også være udsmykket med aluminium og klaversort finish.

BMW X7 Dark Shadow Edition

Endelig, hvad angår mekanik, er BMW X7 Dark Shadow Edition baseret på X7 M50i. Det betyder, at der under motorhjelmen er en 4,4 l, V8, tvillingturbo med 530 hk og 750 Nm som giver dig mulighed for at nå 100 km/t på kun 4,5 s og nå 250 km/t tophastighed.

Udstyret med en otte-trins automatgearkasse, luftaffjedring og M Sport-bremser er den eksklusive X7 Dark Shadow Edition planlagt til at komme på markedet i august, og prisen er ukendt.

BMW X7 Dark Shadow Edition

Læs mere