Kold start. Børn fra Hospital de Loures kører på en... Mercedes-AMG GT?

Anonim

Begge Mercedes-AMG GT at blive tilbudt Hospital de Loures pædiatriske kirurgi er naturligvis ikke det ægte produkt, men to elektriske replikaer til at underholde de små.

Dette er en handling fra Mercedes-Benz Portugal for at støtte portugisiske hospitaler, i lighed med andre, som repræsentanten for stjernemærket i Portugal udførte i 2018 på São João og Braga Hospitalerne.

Ifølge Mercedes-Benz Portugal har denne handling "som sit hovedformål at berolige og distrahere børnene i indlæggelses- og operationsprocessen". Hvis vi som voksne i tilfælde af hospitalsindlæggelse eller operation allerede er angste, nervøse eller "stressede", vil det hos et barn ikke være anderledes, hvis ikke værre...

Mercedes-AMG GT leveret til Loures Hospital

Brugen af teknikker til at reducere angst relateret til kirurgiske procedurer har vist sig at have en klinisk fordel. Hvis det indebærer et par Mercedes-AMG GT til de mindste, som endda bidrager til reduktionen af medicin i hele processen, ja... hvorfor ikke?

Mercedes-AMG GT leveret til Loures Hospital

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere