Kold start. Den hurtigste sporvogn i verden er en... Corvette!?

Anonim

DET Genovation GXE det er ikke helt fremmed for os... Vi så det første gang på CES i 2018, og det var ikke resultatet af en amatørkonvertering.

Udviklet fra bunden af en Chevrolet Corvette C7, satte den sig til at være den hurtigste elbil i verden, og sandheden er, at den opnåede det. Den blev annonceret som i stand til at nå 354 km/t (220 mph), men på trods af de mere end 800 hk, som den debiterer, var dens rekord i et første forsøg på 338 km/t.

I slutningen af sidste år forsøgte han igen og slog sin egen rekord: 340,86 km/t (211,8 mph) . Det er i øjeblikket den hurtigste elbil, der er godkendt til at cirkulere på offentlige veje på planeten - stadig lidt langt fra det oprindelige mål, men alt mangler ikke...

Abonner på vores nyhedsbrev

Hvordan når denne elektriske disse hastigheder, når størstedelen, endda meget kraftfuld, bliver ved meget lavere værdier? En af faktorerne er, at GXE i modsætning til de andre ikke har en enkelt-relationsboks. Den syv-trins manuelle eller otte-trins automat, der passede til Corvette C7, er tilgængelig på Genovation GXE Electric.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere