FCA-PSA-fusionen kunne bringe en lille Alfa Romeo elektrisk SUV

Anonim

Med bilverdenen spændt afventende på officielliseringen af FCA-PSA-fusionen, opstår der nu rygter om, at hvis dette bekræftes, kan Alfa Romeo lancere en lille elektrisk SUV.

Ifølge britiske Autocar skulle den lille elektriske SUV fra Alfa Romeo komme på markedet i 2022.

Hvis dens fødsel bekræftes, er det mere sandsynligt, at den lille elektriske SUV fra Alfa Romeo vil ty til CMP-platformen, som f.eks. bruges af Peugeot e-2008.

en plan for fremtiden

Det er værd at huske på, at samme dag som Mike Manley, FCA CEO, afslørede, at der i fremtiden for Alfa Romeo var plads til en B-SUV (i slutningen af oktober sidste år), var intentionen om at have en FCA- fusion blev også annonceret PSA På det tidspunkt forventedes det, at den nye model ville dele grundlaget og mekanikken med "fætrene" Fiat 500X og Jeep Renegade - eller måske med dens næste generationer.

Abonner på vores nyhedsbrev

Udover at bruge PSA CMP-platformen er det dog umuligt ikke at overveje muligheden for, at Alfa Romeos lille elektriske SUV bruger samme platform som den nye elektriske Fiat 500, som vil betjene flere FCA-modeller (større end 500).

For at hypotesen om en lille Alfa Romeo elektrisk SUV baseret på CMP kan ske, vil det afhænge af den endelige bekræftelse af fusionen mellem FCA og PSA, hvis proces stadig er undervejs, og den forventes afsluttet i slutningen af dette år, eller i begyndelsen af den næste.

På trods af denne "detalje", og der er stadig ingen absolut sikkerhed på hvilket grundlag den vil være baseret på, foregår udviklingen allerede inden for det italienske mærke, hvad angår design, med en talsmand for mærket, der udtaler, at det ikke vil ligne hinanden. til Tonale , men det vil, forudsigeligt, bevare "familieluften".

Alfa Romeo Tonale

Det ser ud til, at Alfa Romeo Tonale kan have en "yngre bror".

For resten er lidt kendt om denne mulige lille Alfa Romeo elektriske SUV (bortset fra lanceringsåret og dens positionering), med alle disse tvivl stadig om tekniske problemer.

Læs mere