Kold start. Han tilbagelagde mere end 1,5 millioner kilometer med sin Nissan pickup. Brand gav dig en ny

Anonim

Efter at have tilbagelagt en million miles (ca. 1,6 millioner kilometer) bag rattet i din Nissan Frontier (den amerikanske version af Navara), har amerikaneren Brian Murphy masser af grund til at feste.

For at fejre Murphys loyalitet over for mærket og det faktum, at han har tilbagelagt så mange kilometer med sin pick-up, besluttede Nissan at belønne ham ved at tilbyde ham ... en ny Nissan Frontier!

Leveringen af den nye pick-up fandt sted ved et arrangement på dette års Chicago Motor Show (februar 2020), og selvom de to varebiler er æstetisk identiske, er der nye ting under motorhjelmen.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Nissan USA (@nissanusa) a

Mens 2007-modellen havde en fem-trins manuel gearkasse, kommer den nye Frontier 2020 med en ny ni-trins automatisk gearkasse.

Abonner på vores nyhedsbrev

Motoren i den nye Nissan Frontier er en 3,8 l V6 med 314 hk og 381 Nm. Sammenlignet med den 2,5 l firecylindrede fra Frontier i 2007, er der flere 160 hk og 150 Nm til din rådighed! Apropos "roadrunner"-afhentningen, så har Brian Murphy allerede udtalt, at han vil give ham den velfortjente hvile.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere