AMG GT Coupé 4-døre opfrisket. opdage forskellene

Anonim

Mercedes-AMG GT Coupé 4 Doors blev præsenteret for omkring tre år siden - på biludstillingen i Genève - med en slående æstetik og lover mere plads og mere alsidighed. Nu har den netop gennemgået den første opdatering.

Fra et æstetisk synspunkt er der ingen ændringer at registrere, idet nyheden er flere stilmuligheder (farver og fælge, for eksempel) og introduktionen af nye komponenter.

Fremhæv det faktum, at Panamericana-grillen - i stigende grad karakteristisk for modeller med AMG-signaturen - og de enorme luftindtag fra forkofangeren nu er tilgængelige på modeller med sekscylindrede motorer, AMG GT 43 og AMG GT 53 .

Mercedes-AMG GT Coupé 4 døre

Disse versioner kan også udstyres med den valgfrie AMG Night Package II-pakke, som "tilbyder" en mørk finish til alle komponenter, der optræder som standard i krom, inklusive mærkets ikoniske tretakkede stjerne og modelnavnet.

Denne pakke kan også kombineres med den eksklusive Carbon Pack, som forstærker modellens aggressivitet med kulfiberelementer.

Også valgfrit er de nye 20” og 21” hjul med henholdsvis 10 eger og 5 eger og tre nye karrosserifarver: Starling Blue Metallic, Starling Blue Magno og Cashmere White Magno.

Mercedes-AMG GT Coupé 4 døre

Udvendigt er der også det faktum, at bremsekaliprene i de sekscylindrede versioner kan have en rød finish.

Avanceret til kabinen skiller det nye AMG Performance multifunktionsrat med haptiske kontroller sig ud, selvom der er nye dekorationer til sæderne og til panelerne på dørene og instrumentbrættet. Men det største højdepunkt er endda muligheden for et ekstra sæde på bagsædet, hvilket øger kapaciteten i denne sedan fra fire til fem personer.

Mercedes-AMG GT Coupé 4 døre
Mercedes-AMG GT Coupé 4-døre kan regne med en 3-personers bagkonfiguration.

To motorer... for nu

Når den kommer på markedet i august, vil den nye Mercedes-AMG GT Coupé 4-døre være tilgængelig i to versioner, begge udstyret med en 3,0-liters række seks-cylindret benzinmotor.

AMG GT 43-varianten yder 367 hk og 500 Nm og er forbundet med en AMG SPEEDSHIFT TCT 9G ni-trins automatgearkasse og et 4MATIC firehjulstræk. Takket være denne konfiguration accelererer denne AMG GT fra 0 til 100 km/t på 4,9 s og har en begrænset tophastighed på 270 km/t.

Mercedes-AMG GT Coupé 4 døre

På den anden side yder AMG GT 53-versionen - som deler samme transmission og samme træksystem - 435 hk og 520 Nm, tal der gør det muligt for den at udføre accelerationsøvelsen fra 0 til 100 km/t på 4,5 sek. med tophastigheden begrænset til 285 km/t.

Begge versioner er udstyret med en 48V starter/generator som tilføjer ekstra 22hk i visse kørselssammenhænge.

Mercedes-AMG GT Coupé 4 døre

Også AMG Ride Control + affjedringen oplevede forbedret ydeevne. Det er rigtigt, at det fortsat er baseret på et flerkammer luftaffjedringssystem, men det er nu kombineret med en justerbar og elektronisk styret dæmpning.

Dette dæmpningssystem er helt nyt og har to trykbegrænsende ventiler, placeret uden for spjældet, som gør det muligt at justere dæmpningskraften endnu mere præcist alt efter gulv og køretilstand.

Mercedes-AMG GT Coupé 4 døre

Takket være dette er det muligt konstant at justere dæmpningskraften på hvert hjul, så tilgangen til hver situation altid er den bedste.

Når ankommer?

Som nævnt ovenfor er det kendt, at den kommercielle debut af disse to versioner er planlagt til august, men Mercedes-AMG har endnu ikke bekræftet priserne for vores land eller givet nogen information om versionerne udstyret med en V8-motor, som vil blive præsenteret senere.

Læs mere