ID Summen. Volkswagen vil have en flåde af robottaxier oppe at køre i 2025

Anonim

Volkswagen har netop meddelt, at de vil have et ID. Niveau 4 selvstændig buzz klar til kommerciel brug allerede i 2025.

Den tyske producent tester allerede dette system på tysk jord efter at have investeret i startup Argo AI, som også rejste kapital fra Ford. Det vil netop være teknologien udviklet af dette firma baseret i Pittsburgh, Pennsylvania (USA), som vil være til stede i ID'et. Buzz, der udkommer i 2025.

"I år udfører vi for første gang test i Tyskland med Argo AI autonome køresystem, som vil blive brugt i en fremtidig version af ID'et. Buzz.” sagde Christian Senger, leder af Volkswagens afdeling for autonom kørsel.

Volkswagen ID. summen
Volkswagen ID prototype. Buzz blev afsløret på Detroit Motor Show 2017.

Ifølge Volkswagen er den kommercielle brug af ID. Buzz vil ligne Moia, en mobilitetsplatform, som den Wolfsburg-baserede producent lancerede i 2016, og som fungerer som en delt rejsetjeneste i to tyske byer, Hamborg og Hannover.

"I midten af dette årti vil vores kunder have mulighed for at blive kørt til deres destination i udvalgte byer med autonome køretøjer," tilføjede Senger.

Abonner på vores nyhedsbrev

Når det kommer på markedet i 2025, vil dette ID. Buzz udstyret med niveau 4 af autonom kørsel vil være i stand til at operere i specifikke områder uden nogen menneskelig indblanding, noget som endnu ikke tilbydes af nogen bilproducent.

Volkswagen underskrev partnerskab med Qatar Investment Authority
Volkswagen har indgået et partnerskab med Qatar Investment Authority.

Det mindes om, at Volkswagen i 2019 annoncerede et partnerskab med Qatar Investment Authority om at levere en flåde af autonome Tier 4 ID-prototyper. Buzz, som ville blive integreret i det offentlige transportnetværk i Doha, Qatars hovedstad, i tide til, at fodbold-VM i 2022 afholdes i det mellemøstlige land.

Læs mere